• Lorem ipsum
Tempur Tempur tweepersoonsbed Arc Vertical groen
Vraag slaapadviseur terug

Tempur Tempur tweepersoonsbed Arc Vertical groen

Gratis kleurstalen?

Welke 5 stofstaaltjes wil jij gratis ontvangen per post?

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

Tempur bed Arc

Het nieuwste model van Tempur: het Tempur bed Arc. Dit bed is ontworpen met de nieuwste innovaties op het gebied van styling en duurzaamheid. Tempur staat niet voor niets al jaren aan de top van merken in de wereld. Sleepfast heeft dit merk al meer dan 25 jaar in collectie en de ervaringen zijn in die jaren steeds beter geworden. Er zijn veel mogelijkheden in het samenstellen van het Tempur bed Arc. Zo is er keus uit 4 hoofdborden en een keur aan stoffen. Van klassiek tijdloos, op de natuur geïnspireerd, tot hedendaags, de stijl die je zoekt is in deze bed modellen terug te vinden.

Over Tempur

Tempur nodigt iedereen uit echte rustgevende slaap te ervaren. Wij weten dat dit merk alle matrassen en kussens zo heeft ontworpen, dat deze uitnodiging serieus is. Vanuit de ruimtevaart is het Tempur materiaal verder ontwikkeld en sinds 1991 als slaapsysteem verkrijgbaar. Door NASA erkend, is de kwaliteit vanaf die tijd optimaal gebleven. De nieuwste serie matrassen en kussens zijn weer een doorontwikkeling waardoor het materiaal nog beter het lichaam ondersteund en laat uitrusten. Dit geldt ook voor het Tempur bed Arc. Vakmanschap ligt aan de basis van elk product en daarmee is de duurzaamheid gewaarborgd.

Tempur bed Arc

Het Tempur bed Arc is modulair opgebouwd, wat het samenstellen voor jou makkelijk maakt. De unieke stijl van het Tempur ontwerp is de stevige basis voor de sfeer in je slaapkamer. Studio Stockholm, een bekroond ontwerpbureau, heeft de vormgeving echt karakter gegeven. Het luxe meubelstuk is aanpasbaar in 4 hoofdborden: de Form, Sensory, Vectra en de Vertical. Daarnaast zijn er 11 slijtvaste en kleurechte stoffen beschikbaar van huiselijk tot technisch van uitstraling. Vijf modellen poten geven een stevige constructie, maar bepalen ook het uiterlijk, aangezien je ook het bed laag op de grond kan positioneren. Ten slotte kan je de schotelbodems kiezen in vlak (niet verstelbaar) of elektrisch verstelbaar.

De schotelbodems hebben een apart model en passen perfect in het Tempur bed Arc. De schotels hebben een lange ontwikkeltijd gehad en zijn nu optimaal geschikt om de Tempur matrassen over het gehele oppervlak te dragen en mee te helpen bij het comfort voor de slaper. Ieder lichaamsdeel wordt door het matras opgevangen en aangesloten door het visco elastische materiaal van het matras. De individuele bladen van elke schotel vangen elke oneffenheid op en sluiten weer aan bij elke beweging van jou als slaper! De draadloze bediening geven de luxe van het bed cachet en is bedrijfszeker.

De bezorg- en montageservice van Sleepfast

Bij Sleepfast doen we graag een stapje extra voor onze klanten. Dit houdt ook in dat we het Tempur bed Arc niet aan de voordeur leveren, maar in je slaapkamer opbouwen! Zo hoef j alleen maar in je nieuwe bed te stappen en heerlijk te ontspannen!

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.