• Lorem ipsum
Tempur Tempur boxspring Zero G grijs
Vraag slaapadviseur terug

Tempur Tempur boxspring Zero G grijs

Gratis kleurstalen?

Welke 5 stofstaaltjes wil jij gratis ontvangen per post?

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

Tempur bed Zero G

Ontdek de toekomst van slapen met het Tempur bed Zero G, een innovatie die de manier waarop we rusten herdefinieert. Dit geavanceerde slaapsysteem, ontworpen met het oog op ultiem comfort en ongeëvenaarde ondersteuning, belooft een revolutie in slaapcomfort en welzijn. In deze diepgaande blik op het Tempur bed Zero G, verkennen we de unieke eigenschappen, voordelen en waarom het de investering waard is voor iedereen die zijn slaapkwaliteit naar een hoger niveau wil tillen.

Wat is het Tempur bed Zero G?

Het Tempur bed Zero G, afgeleid van de term "Zero Gravity", ook wel gewichtsloosheid genoemd, is geïnspireerd op de slaaphouding van astronauten. Deze houding, waarbij de benen lichtelijk boven het hart niveau liggen, is ontworpen om de optimale ontspanningstoestand voor het lichaam te bevorderen. TEMPUR, een toonaangevende fabrikant van slaapproducten, heeft deze principes toegepast om een bed te creëren dat niet alleen comfort biedt, maar ook de druk op het lichaam vermindert en een diepere, herstellende slaap ondersteunt.

Wordt energiek wakker, iedere dag weer

Het grote voordeel van dit bed van TEMPUR is dat de ‘Zero Gravity’ houding de bloedcirculatie stimuleert. Dit maakt het mogelijk om ’s nachts volledig tot rust te komen, waardoor je lichaam kan herstellen. Het gevolg hiervan is dat je iedere dag opnieuw energiek en fris wakker zal worden.

Natuurlijk is het niet alleen tijdens de ‘Zero Gravity’ houding dat je kunt profiteren van een optimale nachtrust. Het Tempur bed Zero G ondersteunt namelijk iedere slaaphouding. Je kunt het bed op een eenvoudige wijze verstellen in iedere stand door gebruik te maken van de meegeleverde draadloze afstandsbediening. Wil je het bed resetten naar de originele stand? Dan is dit mogelijk met één druk op de knop.

Comfort en gemak in één

We hadden het al even over de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. Eén onderdeel van het Tempur bed Zero G willen we echter nog even uitlichten. Het bed is namelijk voorzien van een massagestand voor maximaal comfort. Je kunt kiezen uit een tijdsduur van 10, 20 of 30 minuten en verschillende intensiviteitsniveaus instellen. Daarnaast geniet je zowel van een afzonderlijke hoofd- als voetmassage.

Naast de massagestand kan je de afstandsbediening gebruiken om de gewenste stand van het bed in te stellen. Met één druk op de knop kan je direct naar de ‘Zero Gravity’ stand, maar natuurlijk is het ook mogelijk om het bed in te stellen precies zoals je dit wenst.

Een unieke ruimtebesparende functie

Een ander uniek onderdeel van het Tempur bed Zero G is de zogenoemde ruimtebesparende functie. TEMPUR omschrijft dit zelf als een modus waarbij het nachtkastje altijd binnen handbereik is. In de praktijk betekent dit dat het onderstel van het bed altijd mee zal schuiven, zodra je de stand van het bed verstelt.

De keuzes bij Sleepfast

Bij Sleepfast is het mogelijk om jouw Tempur bed Zero G volledig op maat samen te stellen. In de praktijk betekent dit dat je ten eerste een keuze kunt maken uit diverse afmetingen tot een maximale breedte van 200 cm en een maximale lengte van 210 cm. Daarnaast behoren de volgende keuzes tot de mogelijkheden:

 • Leverbaar met of zonder hoofdbord;
 • Leverbaar in het beige, zwart of grijs;
 • Keuze uit vijf (verstelbare) poten of wielen;
 • Leverbaar met of zonder TEMPUR matras;
 • Keuze uit een twee losse matrassen of één groot matras;
 • Keuze uit verschillende hardheden wat het matras betreft.

Wij raden je dan ook zeker aan om aan de slag te gaan in onze configurator, waarin je jouw Tempur bed Zero G volledig op maat kunt samenstellen. Mocht je nu hulp of advies nodig hebben staan onze slaapcoaches altijd voor je klaar.

Vind je het nu lastig om te bepalen welke kleur bed je voorkeur heeft? Dan is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen.

Onze slaapbeloftes

Wanneer je kiest voor een Tempur bed Zero G bij Sleepfast, investeer je niet alleen in een bed, maar in een hele slaapervaring. Onze unieke diensten zijn ontworpen om jou volledige rust en zekerheid te bieden:

 • 100 dagen proefslapen: Test jouw Tempur bed Zero G 100 dagen uit. Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug.
 • Snelle en gratis levering: Onze Fastboys leveren jouw boxspring gratis binnen 4 tot 7 weken.
 • Milieuvriendelijke recycling: We nemen jouw oude matras mee terug voor recycling.
 • Gratis omruil- en retourservice: Is de boxspring toch niet wat je zocht? Dan kun je deze gratis omruilen of retourneren.
 • Levering en montage tot in de slaapkamer: We brengen de TEMPUR boxspring tot in jouw slaapkamer en monteren deze voor je.
 • Klantenservice tot 23 uur: Onze chatbox is elke dag tot 23 uur open voor al jouw vragen.

Laat onze slaapcoaches je adviseren of kom langs

Voor deskundig advies op maat is het mogelijk om contact op te nemen met onze slaapcoaches. Dit kan zowel online via onze chatbox, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om langs te komen bij één van onze winkels. Hier kan je direct het Tempur bed Zero G uitproberen en kennismaken met deze unieke slaaprevolutie.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.