• Lorem ipsum

Hallo Slaapmaker klant, welkom op onze webshop Sleepfas.nl. Speciaal tijdens deze vervelende lockdown periode kan je bij ons nu online bestellen en thuis uitproberen, ideaal! De garanties lopen zowel via onze oude vertrouwde winkel in Huizen als hier online op sleepfast.nl

Proefliggen tijdens de lockdown? Geen probleem!

Proefliggen in de winkel is door de lockdown op dit moment niet mogelijk. Jammer, maar geen probleem... want wij hebben de oplossing! 90 dagen proefslapen, gewoon thuis in je eigen slaapkamer. Het is heel simpel, je hebt 90 dagen de tijd! Bevalt het matras niet, dan halen wij het matras weer gratis bij je op en krijg je al je geld terug! Zonder extra kosten of kleine lettertjes! Zeer unieke service! Je moet gewoon 100% tevreden zijn, dat is het belangrijkste!

Binnen 48 uur in jouw slaapkamer!

Al 25 jaar zijn wij de Slaapmaker, maar online heten wij dus Sleepfast.nl. De naam zegt het al Sleep''fast'', zo kunnen wij binnen 48 uur jouw matras gratis bezorging. Dat is pas fast. 

Chat met onze slaapadviseurs voor persoonlijk advies

Zo veel verschillende soorten, je ziet door de matrassen de kamer niet meer. Wij helpen je graag online op onze chatfunctie (rechtsonder in beeld), om een zo goed mogelijk advies te geven welk matras, kussen of bed het beste bij jou past. 

Vragen over jouw lopende bestelling van de Slaapmaker in Huizen?

Op sleepfast.nl kan je alleen een nieuwe bestelling plaatsen. Heb je al reeds een bestelling geplaatst bij de Slaapmaker in Huizen, neem dan contact op met onze winkel; 035-5234567 of mail naar [email protected]