• Lorem ipsum
Cinderella boxspring
Vraag slaapadviseur terug

Cinderella boxspring

Gratis kleurstalen?

Welke 5 stofstaaltjes wil jij gratis ontvangen per post?

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

De Cinderella boxspring staat bekend om zijn eenvoud, kwaliteit, comfort en uitstraling. Wanneer je dan ook een hoogwaardige boxspring wilt bestellen kan je met de boxspring van Cinderella absoluut niet de mist in gaan. Daarnaast is het mogelijk om deze boxsprings bij Sleepfast volledig op maat samen te stellen. Hierbij kan je onder andere denken aan de uitvoering, de afmetingen, kleuren, hoofdborden, poten, voetborden en natuurlijk heb je ook de keuze uit verschillende matrassen en toppers. Bestel dan ook eenvoudig jouw Cinderella boxspring op maat of schakel eerst de hulp in van onze sleepcoaches die je hier graag verder mee helpen.

Waarom een Cinderella boxspring kiezen?

Een Cinderella boxspring is meer dan alleen een bed; het is een lifestyle-keuze. Met diverse opties in uitvoeringen, afmetingen, kleuren, hoofd- en voetborden, poten, matrassen en toppers, biedt elke boxspring van Cinderella een unieke slaapervaring. Of je nu een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring wenst, de keuze is reusachtig. Van eenpersoonsbedden tot kingsize, in tientallen kleuren, met verschillende hoofd- en voetborden, poten en matrasopties, er is een boxspring die past bij elke slaapstijl en interieur.

De kwaliteit van een Cinderella boxspring

Wat maakt de kwaliteit van een Cinderella boxspring nu echt onderscheidend? Om te beginnen wordt iedere boxspring vervaardigd in Europa, wat een garantie biedt voor kwaliteit en vakmanschap. Alleen de beste materialen worden geselecteerd voor de productie en deze boxsprings worden uitgerust met de allernieuwste innovaties. Denk hierbij aan eigenschappen zoals staalband stabilisatie, robuuste tandverbindingen van massief hout en thermisch geharde veren. We verwachten dat de toekomst nog meer baanbrekende vernieuwingen zal brengen op het gebied van deze innovatieve boxsprings.

De voordelen van een boxspring van Cinderella

  • Personaliseerbaar: Kies uit een breed scala aan maten, van eenpersoons tot kingsize en personaliseer je bed met een reeks kleuren en stijlen. Elk Cinderella boxspring bed is aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeuren.
  • Comfort op maat: Met keuzes uit verschillende matrassen en toppers, zoals koudschuim, watergel en Vita Talalay, biedt elke boxspring van Cinderella een uniek comfortniveau, afgestemd op jouw eigen lichaam.

Vraag gratis kleurstalen aan

Het is natuurlijk belangrijk om er zeker van te zijn dat de Cinderella boxspring die je wenst aan te schaffen ook past binnen de uitstraling van je slaapkamer. Vandaar dat het bij Sleepfast mogelijk is om gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om een goede keuze te maken. Je kunt de kleur- en stofstalen eenvoudig aanvragen via onze chatbox. Je kunt de kleur- en stofstalen eenvoudig aanvragen door op de knop 'gratis kleurstalen' te klikken, waarna je vervolgens een keuze kunt maken en je gegevens in kunt vullen voor de verzending.

Waarom jouw Cinderella boxspring aanschaffen bij Sleepfast?

Als je kiest voor een nieuwe boxspring van het merk Cinderella bij Sleepfast, profiteer je van verschillende unieke voordelen:

  • 100 dagen proefslapen: Test je nieuwe boxspring 100 dagen. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.
  • Snelle en gratis levering: Onze Fastboys leveren je nieuwe boxspring of Cinderella matras snel en gratis.
  • Duurzaamheid: Oude matrassen worden meegenomen voor recycling, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Gratis omruil- en retourservice: Is je boxspring van Cinderella toch niet naar wens? Sleepfast biedt een gratis omruil- en retourservice.
  • Volledige service: Jouw nieuwe Cinderella boxspring wordt tot in je slaapkamer gebracht en gemonteerd, zonder extra kosten
  • Klantenservice tot 23 uur: Heb je vragen? De chatbox van Sleepfast is dagelijks beschikbaar tot 23 uur.

Vind jouw ideale boxspring

Kies voor een Cinderella boxspring en geniet van een perfecte balans tussen ondersteuning, comfort en stijl. Bij Sleepfast begrijpen we dat de keuze voor het juiste bed belangrijk is. Daarom helpen onze deskundigen je graag bij het vinden van de perfecte boxspring van Cinderella die past bij jouw unieke slaapvoorkeuren.

Boxsprings van Cinderella zijn de sleutel tot een betere nachtrust. Met de veelzijdigheid en kwaliteit van de Cinderella boxsprings gecombineerd met de uitstekende service van Sleepfast, is het vinden van je droombed eenvoudiger dan ooit. Ontdek de mogelijkheden vandaag nog om de perfecte Cinderella boxspring te vinden die aan al je slaapbehoeften voldoet.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.