• Lorem ipsum

Texeler

Texeler Dekbed Slaapzacht Satijn 4-seizoenen lamswol
Texeler
Dekbed Slaapzacht Satijn 4-seizoenen lamswol
Het Texeler Slaapzacht Satijn 4-seizoenendekbed is gemaakt van 100% zuivere Texelse lamswol, een uitermate luxueus, zacht en veerkrachtig materiaal.
€289,00
Texeler Dekbed PuurNatuur Perkal 4-seizoenen wol
Texeler
Dekbed PuurNatuur Perkal 4-seizoenen wol
Het Texeler PuurNatuur Perkal 4-seizoenendekbed is gemaakt van lang kroezende Texelse schapenwol. Dat maakt het dekbed heerlijk zacht, ademend en volumineus.
€209,00
Texeler Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Texeler
Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Het Texeler Bovenste Beste 4-seizoenendekbed lamswol is het beste wollen dekbed voor het hele jaar! Hij blinkt uit in vochtafvoer en warmteregulatie!
€419,00
Texeler Tencel 365 dekbed
Texeler
Tencel 365 dekbed
Dit Texeler Tencel dekbed gebruik je 365 dagen per jaar. Het is een enkel dekbed gemaakt van 100% Texelse wol met een tencel hoes, die zorgt voor optimale vocht- en temperatuurregulatie.
€209,00
Texeler Dekbed Multikeus 400 gram
Texeler
Dekbed Multikeus 400 gram
Het Texeler Multikeus dekbed 400 gram is een lente-/hefstdekbed, gemaakt van 100% Texelse schapenwol. In een goed geïsoleerd huis kun je het dekbed ook tijdens de zomer en winter gebruiken.
€129,00
Texeler Dekbed SpecialSatijn 4 ritsen duo-dekbed
Texeler
Dekbed SpecialSatijn 4 ritsen duo-dekbed
Het Texeler Special Satijn 4 ritsen dekbed is een uniek tweepersoonsdekbed bestaande uit twee zomerdelen en twee lente-/herfstdelen die je aan elkaar kunt ritsen. Je creëert een dekbed dat is afgestemd op jullie individuele wensen.
€574,00
Texeler Soezz Organic hoofdkussen
Texeler
Soezz Organic hoofdkussen
Het Texeler Soezz Organic hoofdkussen geeft jou een heerlijk wollig gevoel en een échte groene keuze!
€115,00
Texeler Soezz Perfection Deluxe hoofdkussen
Texeler
Soezz Perfection Deluxe hoofdkussen
Het Texeler Soezz Perfection Deluxe hoofdkussen geeft jou een heerlijk wollig gevoel.
€109,00
Texeler Soezz Nature hoofdkussen
Texeler
Soezz Nature hoofdkussen
Het Texeler Soezzz Nature hoofdkussen geeft jou een heerlijk wollig gevoel en een échte groene keuze!
€75,00
Texeler Soezz Perfection hoofdkussen
Texeler
Soezz Perfection hoofdkussen
Het Texeler Soezz Perfection hoofdkussen geeft jou een heerlijk wollig gevoel.
€89,00

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!