• Lorem ipsum

Sleepfast bouwt megamagazijn aan A28

8 Nov 2022
Sleepfast bouwt megamagazijn aan A28
Mooi in het midden van het land, aan de A28 tussen Amersfoort en Nijkerk! Het is Sleepfast gelukt dit royale stuk grond van 6400m² te kopen en om hier een prachtig, nieuw gebouw te gaan realiseren! In de komende maanden wordt hier een modern, strak pand neergezet waarin vanaf maart 2023 meer dan 8000 topmerk matrassen, vele boxsprings, bedden en stapels beddengoed worden opgeslagen. Naast een megamagazijn komt hier ook het kantoor van Sleepfast: twee verdiepingen ingericht met onder andere een trainings-/conceptruimte, film-/fotostudio en werkruimte voor de online verkopers, online specialisten, planning, orderverwerking, klantenservice en administratie. Zo kan Sleepfast alle online klanten en de klanten uit de Sleepfast winkels in Lunteren, Huizen en Rotterdam super Fast bedienen!

De snelle groei van Sleepfast!

Het begon allemaal in de jaren 90 toen Nico-Jan Wolfswinkel en zijn vrouw Helma Wolfswinkel twee beddenwinkels openden. Nu… 30 jaar later, zijn deze goed draaiende winkels er nog steeds, maar het familiebedrijf breidde zich ook verder uit. Zoons Stefan Wolfswinkel en Alex Wolfswinkel startten samen met hun ouders drie jaar geleden online webshop Sleepfast met als doel (online) marktleider te worden in A merk matrassen. En… dat is gelukt! Op dit moment breidt het Sleepfast team zich in razend tempo uit en wordt er gewerkt aan een nieuw megamagazijn!

Nieuw megamagazijn van 6400 m²!

Mooi in het midden van het land, aan de A28 tussen Amersfoort en Nijkerk zie je links naast Lightboxx het bouwbord al staan, met daarop afgebeeld de trotse eigenaren van Sleepfast: Stefan en Alex! Ze zijn trots dat het hen samen met hun externe adviseur Jan de Wilde, hoofdaannemer Coare en Mies Architectuur is gelukt dit royale stuk grond van 6400m² te kopen en om hier een prachtig, nieuw gebouw te gaan realiseren! In de komende maanden wordt hier een modern, strak pand neergezet waarin vanaf maart 2023 meer dan 8000 topmerk matrassen, vele boxsprings, bedden en stapels beddengoed worden opgeslagen. Naast een megamagazijn komt hier ook het kantoor van Sleepfast: twee verdiepingen ingericht met onder andere een trainings-/conceptruimte, film-/fotostudio en werkruimte voor de online verkopers, online specialisten, planning, orderverwerking en administratie. Er is gekozen voor de locatie vlakbij knooppunt Hoevelaken/Amersfoort, omdat vanaf dit centrale punt de eigen bezorgers van Sleepfast gemakkelijk en snel met hun bakwagens de bestellingen door heel Nederland kunnen bezorgen!

De mensen achter Sleepfast

Sleepfast is snel gegroeid. Dat dit is gelukt komt door de werklust en het enthousiasme van de familie Wolfswinkel, maar ook door de enorme inzet van het gehele Sleepfast Team. Daarbij is Fastmanager David Haas ook zeer waardevol geweest bij het realiseren van het nieuwe megamagazijn en tilt ook hij Sleepfast op alle flanken naar een hoger level! Dagelijks staat er een groot team specialisten klaar in het magazijn, kantoor, op de weg en in de winkels Lunteren, Huizen en Rotterdam om ervoor te zorgen dat alle matrassen, bedden en boxsprings op het juiste adres belanden. Alleen al in het laatste jaar is het team van Sleepfast gegroeid met zo’n 40 man/vrouw. Dankzij deze enorme groei wordt er nu gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn/kantoor!

       

CO2 neutraal bouwen

Maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Het is iets waar je anno 2022 niet onderuit kunt als bedrijf zijnde, maar waar Sleepfast ook zeker niet onderuit wil. Sleepfast doet al zoveel mogelijk, zo nemen ze alle oude matrassen van de klanten mee en worden deze gerecycled tot judomatten. Wist je dat er ook isolatiematerialen worden gemaakt van oude matrassen, drie keer raden welk isolatiemateriaal in dit nieuwe pand komt... Geen automobilist zal het nieuwe magazijn/kantoor ontgaan op deze A locatie, dus mogen de zonnepanelen en warmtepomp uiteraard niet ontbreken. Door de extra groei die dit indrukwekkende pand langs de snelweg A28 met zich mee zal brengen, sluit dit goed aan bij de huidige manier van werken om de bezorgritten nog efficiënter te maken.

Een typisch Sleepfast bouwbord

''Het is ongelofelijk wat er allemaal bij komt kijken, maar we hebben het met z'n allen voor elkaar gekregen!'' Aldus Nico-Jan Wolfswinkel de trotse eigenaar. Na 30 jaar 2 prachtige winkels te hebben neergezet (Bedweter in Lunteren en Slaapmaker in Huizen), wordt dit megamagazijn de komende maanden door vakmensen uit de grond gestampt. Uiteraard heeft de familie Wolfswinkel (links) en manager David Haas (rechts) voor de foto bij het bouwbord even een bouwhelm op. Dit is puur voor de foto, want na het fotomomentje gingen ze met z'n allen weer fast aan de bak! Het is Sleepfast eigen om niet te kiezen voor een standaard bouwbord, maar juist te gaan voor een eigen ontwerp. De broers Stefan en Alex Wolfswinkel zijn overigens niet cameraschuw, zo staan zij samen om de haverklap op het Sleepfast Youtube kanaal om de consument alles te vertellen over bedden, matrassen en lekker slapen! Het Youtube kanaal zal zich steeds verder uitbreiden met naar eigen zeggen ''echt toffe dingen'', dus abonneer je alvast en mis het niet! 

Kom ons team versterken!

De bouw van het megamagazijn en ons onlangs geplaatste bouwbord wordt niet gezien als eindpunt, maar als nieuwe start! Sleepfast is klaar voor de opening van nog meer winkels en om dat te realiseren zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Heb jij veel kennis van matrassen, bedden en boxsprings; wil jij onze nieuwe Sleepcoach (adviserende verkoper) worden? Of wil je liever onze nieuwe Fastboy worden die door Nederland rijdt om onze producten (tot in de slaapkamer) te bezorgen? Ben je meer een Fastpicker, een scherpe magazijnmedewerker die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt in ons nieuwe megamagazijn? Neem dan contact met ons op via [email protected] 

 

             

 

Grond klaar, bouwen maar