• Lorem ipsum

Yumeko matras

Yumeko Matras Natuurlatex 1pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Natuurlatex 1pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische natuurlatex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00
Yumeko Matras Pocketveer 1pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Pocketveer 1pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische pocketveer matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.399,00
Yumeko Matras Natuurlatex 2pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Natuurlatex 2pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische natuurlatex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€2.189,00
Yumeko Matras Pocketveer 2pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Pocketveer 2pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische pocketveer matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€2.789,00

Yumeko matras

Kiezen voor een Yumeko matras is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een manier om jouw nachtrust te verbeteren. Het aanschaffen van een nieuw matras is een belangrijk onderdeel in het leven, omdat een matras voor een groot deel de kwaliteit van de nachtrust bepaalt. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wanneer je voor een Yumeko matras kiest je verzekerd bent van een matras van hoge kwaliteit. Bekijk ons complete assortiment hierboven.

Over Yumeko

Yumkeo werd opgericht in het jaar 2010 door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Doordat zij zelf te maken hadden met slaapproblemen en vonden dat de ‘huidige’ slaapproducten een stuk duurzamer geproduceerd konden worden besloten zij om het bedrijf op te richten.

Het motto van Yumeko is: ‘Change the world sleeping’ en dit bedrijf doet er dan ook alles aan om dit motto daadwerkelijk waar te maken. Het doel van het bedrijf is om op een eerlijke manier bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit te maken. Zij doen dit op een eerlijke manier door gebruik te maken van een zogenoemde ‘Fairchain’. Dit betekent dat het bedrijf er alles aan doet om een schone en eerlijke productieketen te onderhouden. De producten van Yumeko zijn bijvoorbeeld allemaal voorzien van een biologisch en/of Fairtrade certificaat en de materialen worden overal ter wereld vandaan gehaald. De productie van de producten van Yumeko vindt plaats in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru.

Yumeko beschikt tevens over een GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. Dit certificaat garandeert dat het katoen en wol dat gebruikt wordt biologisch is. Daarnaast verzekerd het Fairtrade certificaat dat het bedrijf de katoenboeren en andere vakmensen eerlijk betaald.

Yumeko matras

Een Yumeko matras is uitsluitend geproduceerd op basis van puur natuurlatex. In ons assortiment bieden wij één- en tweepersoonsmatrassen aan op basis van natuurlatex óf natuurlatex met pocketvering.

Een Yumeko matras gemaakt van natuurlatex heeft een kern van 15 centimeter. Wanneer je kiest voor een matras met pocketvering, kies je voor een matras dat bestaat uit pocketvering welke afgedekt wordt door natuurlatex aan beide zijden. Beide matrassen beschikken over tijk die gemaakt is van biologisch jersey katoen. Onder de tijk bevindt zich een dikke laag biologische wol. Deze laag is in staat om jouw lichaam tijdens de nachtrust optimaal te ondersteunen.

De matrassen van Yumeko zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden. Je hebt de keuze uit de volgende hardheden: zacht, medium en stevig. Deze matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug- en buikslapers. Wij raden het echter wel aan om de matrassen te gebruiken in combinatie met een stevige lattenbodem voor extra goede ondersteuning. Maak op basis van jouw persoonlijke wensen en slaaphouding de juiste keuze. Voor advies is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Ben jij dus op zoek naar een duurzaam matras dat tevens het lichaam op een zo optimale wijze ondersteund? Dan kunnen wij je garanderen dat je geen spijt krijgt van de aanschaf van een Yumeko matras. Je hebt de keuze uit een natuurlatex matras of een natuurlatex matras met pocketvering. Voor de duidelijkheid zetten we de verschillen tussen deze twee matrassen nog even voor je op een rijtje:

Matras van natuurlatex

 • Lager geprijsd ten opzichte van een Yumeko matras met pocketvering
 • Ventileert goed door de open celstructuur van natuurlatex
 • Zeer puntelastisch materiaal
 • 18 cm dik
 • Gemiddelde levensduur van 8 jaar

Matras van pocketvering

 • Duurder dan een Yumeko matras van natuurlatex
 • Ventileert extra goed doordat er gebruik gemaakt wordt van paardenhaar en gecontourde latex.
 • Minder puntelastisch, maar uitstekende veerkrachtigheid
 • 23 cm dik
 • Gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar

Eenpersoons of tweepersoonsmatrassen

Bij Sleepfast kan je terecht voor een eenpersoons of tweepersoons Yumeko matras. Wij bieden de eenpersoonsmatrassen aan de in de volgende afmetingen: 80x200, 80x210, 90x200, 90x210, 100x200, 100x210, 100x220, 140x200 of 140x210. De standaard afmeting van een eenpersoonsbed is 90x200cm. Mocht je nu behoefte hebben aan meer ruimte is het natuurlijk altijd mogelijk om te kiezen voor een matras met grotere afmetingen. Wij raden klanten altijd aan om voor een lengtemaat te kiezen die minimaal 20cm langer is dan de eigen lichaamslengte. Ben je dus 1,80m? Kies dan voor een Yumeko matras van minimaal 200cm lang.

De tweepersoons matrassen van Yumeko bieden wij aan in de volgende afmetingen: 160x200, 160x210, 180x200, 180x210, 180x220, 200x200, 200x210. Kies voor de afmetingen die het beste passen bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

90 dagen proefslapen bij Sleepfast.nl

Een goed matras is van uiterst belang voor je nachtrust. Wij snappen dat het kiezen van een goed matras niet gemakkelijk is en daarnaast kan het weleens voorkomen dat het matras na aankoop toch niet helemaal past bij wat jouw lichaam nodig heeft. Om deze reden bieden wij onze klanten dan ook de mogelijkheid aan om tot 90 dagen het Yumeko matras uit te proberen. Wat houdt dit precies in? Dit houdt in dat je 90 dagen de tijd hebt om het matras uit te proberen. Mocht je nu merken dat het matras na 90 dagen toch niet helemaal voldoet aan je wensen dan is het mogelijk om het matras te ruilen. Dit noemen wij omruilgarantie. Het is tevens mogelijk om het Yumeko matras tegen een ander matras uit deze collectie om te ruilen, maar daarnaast is het ook mogelijk om voor een matras van een ander merk te kiezen. Wanneer je besluit om het Yumeko matras om te ruilen voor een goedkoper matras, krijg je van ons het prijsverschil teruggestort. Kies je voor een duurder matras? Dan dien je het verschil bij te betalen.

Profiteer van verschillende garanties

Op een Yumeko matras geldt de standaard fabrieksgarantie die je van het merk gewend bent. Mocht je merken dat er binnen deze fabrieksgarantie iets aan matras kapot gaat dan krijg je van ons een geheel nieuw exemplaar opgestuurd. Daarnaast heeft iedere consument het recht op online bestellingen tot 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Wij geven onze klanten echter de unieke 90-dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Dit betekent dat je binnen 90 dagen kunt beslissen of het matras volledig naar jouw wens is. Is het matras toch niet helemaal naar jouw wens? Dan komen wij het matras ophalen en krijg je van ons je geld terug. Wel zo eerlijk.

Leveringsvoorwaarden

Sleepfast.nl staat bekend om de snelle levering van een Yumeko matras. Over het algemeen kan je bij ons uitgaan van een leveringstermijn van 48 uur, mits de voorraad dit toelaat. Het kan altijd voorkomen dat onze voorraad op zekere momenten minder uitgebreid is, houdt daarom altijd onze website in de gaten voor de actuele voorraadsituatie.

Neem contact op met Sleepfast.nl

Voor vragen of meer informatie over een Yumeko matras kan je altijd terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 033 – 455 20 47 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] Onze klantenservice staat iedere dag klaar om al jouw vragen over een Yumeko matras en meer te beantwoorden.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf