• Lorem ipsum

HML-Bedding

Hml-Bedding Boxspring Lento Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Lento Ouverture
Een hoofdbord dat past bij alle stijlen en geschikt is voor ieder interieur. Het is een traditioneel model, tijdloos en stijlvol. Door een specifieke kleur te kiezen, geeft je op eenvoudige wijze een extra touch aan dit hoofdbord.
Vanaf €3.295,00
Hml-Bedding Boxspring  Sonore Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Sonore Ouverture
Een strak hoofbord met aan de boven- en onderzijde een subtiele afronding. Dit hoofdbord past perfect in de stijl Rust en Eenvoud.
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring Andante Voorraad Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Andante Voorraad Ouverture
Boxspring Andante elektrisch verstelbaar uit voorraad leverbaar! Dit bed is zeer scherp geprijsd en kan binnen 48 uur in jouw slaapkamer staan! Zelfs in 3 verschillende kleuren op voorraad! Bel direct voor meer informatie: Tel. 033-4552047
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring  Rubato Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Rubato Ouverture
Een heerlijk zacht en cosy hoofdbord. De extreem zachte vormvaste schuimvulling geeft een bijzonder aangename ‘soft touch’. Met de ingetrokken rand, waardoor er een royale bolling in de twee delen ontstaat, is het een hoofdbord dat meteen opvalt.
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring  Stringendo Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Stringendo Ouverture
Dit hoofdbord heeft een statig voorkomen, dat het dankt aan onder andere de verticale brede banen, met schuim doorstikte stof en de sierbies.
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring  Moderato Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Moderato Ouverture
Tijdloos recht hoofdbord, met een mooie knipoog naar het klassieke. Door de sierbies in het paneel wordt het hoofdbord stijlvol zonder te klassiek te worden. Doordat de vorm strak is, blijft er voldoende aandacht voor de persoonlijke richting die er met b
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring Allegreto Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Allegreto Ouverture
Traditioneel hoofdbord, met een mooie twist door de subtiele afronding naar boven. Deze afronding zorgt voor een minder strakke, ietwat speelse uitstraling, zonder dat het hoofdbord klasse en stijl verliest. Hiermee past dit hoofdbord in elk interieur.
Vanaf €3.590,00
Hml-Bedding Boxspring Adagio Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Adagio Ouverture
Dit model staat prachtig in een klassieke/landelijke slaapkamer, maar is door de dikkere afmeting, een klein aantal knopen en de afronding ook zeker geschikt voor gebruik in een stoere slaapkamer. Een veelzijdig hoofdbord, dat met een beetje fantasie in z
Vanaf €3.590,00