• Lorem ipsum

HML Bedding boxspring

Sale
Hml-Bedding Showmodel F4000 elektrisch 180x210
Hml-Bedding
Showmodel F4000 elektrisch 180x210
Showmodel boxspring van het Nederlandse topmerk HML-Bedding! Elektrische boxspring 180x210 bij Sleepfast Lunteren.
€7.190,00 €4.795,00
Hml-Bedding Boxspring Andante Voorraad Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Andante Voorraad Ouverture
Boxspring Andante elektrisch verstelbaar uit voorraad leverbaar! Dit bed is zeer scherp geprijsd en kan binnen 48 uur in jouw slaapkamer staan! Zelfs in 3 verschillende kleuren op voorraad! Bel direct voor meer informatie: Tel. 033-4552047
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring Allegreto Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Allegreto Ouverture
Traditioneel hoofdbord, met een mooie twist door de subtiele afronding naar boven. Deze afronding zorgt voor een minder strakke, ietwat speelse uitstraling, zonder dat het hoofdbord klasse en stijl verliest. Hiermee past dit hoofdbord in elk interieur.
Vanaf €3.595,00
Sale
Hml-Bedding Showmodel Boxspring 180x210 elektrisch
Hml-Bedding
Showmodel Boxspring 180x210 elektrisch
Luxe HML Showmodel Boxspring 180x210 elektrisch voor een hele fijne prijs.
€5.730,00 €3.500,00
Hml-Bedding Boxspring  Stringendo Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Stringendo Ouverture
Dit hoofdbord heeft een statig voorkomen, dat het dankt aan onder andere de verticale brede banen, met schuim doorstikte stof en de sierbies.
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring Lento Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Lento Ouverture
Een hoofdbord dat past bij alle stijlen en geschikt is voor ieder interieur. Het is een traditioneel model, tijdloos en stijlvol. Door een specifieke kleur te kiezen, geeft je op eenvoudige wijze een extra touch aan dit hoofdbord.
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring Adagio Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Adagio Ouverture
Dit model staat prachtig in een klassieke/landelijke slaapkamer, maar is door de dikkere afmeting, een klein aantal knopen en de afronding ook zeker geschikt voor gebruik in een stoere slaapkamer. Een veelzijdig hoofdbord, dat met een beetje fantasie in z
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring  Rubato Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Rubato Ouverture
Een heerlijk zacht en cosy hoofdbord. De extreem zachte vormvaste schuimvulling geeft een bijzonder aangename ‘soft touch’. Met de ingetrokken rand, waardoor er een royale bolling in de twee delen ontstaat, is het een hoofdbord dat meteen opvalt.
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring  Sonore Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Sonore Ouverture
Een strak hoofbord met aan de boven- en onderzijde een subtiele afronding. Dit hoofdbord past perfect in de stijl Rust en Eenvoud.
Vanaf €3.595,00
Hml-Bedding Boxspring  Moderato Ouverture
Hml-Bedding
Boxspring Moderato Ouverture
Tijdloos recht hoofdbord, met een mooie knipoog naar het klassieke. Door de sierbies in het paneel wordt het hoofdbord stijlvol zonder te klassiek te worden. Doordat de vorm strak is, blijft er voldoende aandacht voor de persoonlijke richting die er met b
Vanaf €3.595,00
Sale
Hml-Bedding Showmodel Boxspring 180x20 vlak
Hml-Bedding
Showmodel Boxspring 180x20 vlak
€4.555,00 €2.995,00

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!