• Lorem ipsum
Tempur Tempur boxspring North zonder hoofdbord
Vraag slaapadviseur terug

Tempur Tempur boxspring North zonder hoofdbord

Gratis kleurstalen?

Welke 5 stofstaaltjes wil jij gratis ontvangen per post?

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

TEMPUR North bed bestellen?

Een TEMPUR North bed ziet eruit als een zwevend bed. Dat komt door de manier waarop de poten geplaatst zijn en door de gebogen vormen. Het complete slaapsysteem ziet er niet alleen uit als een zwevende boxspring, het bed geeft je ook een zwevend gevoel! Dit bijzonder prettige ligcomfort wordt gecreëerd door het speciale TEMPUR® materiaal. De (bijgeleverde!) matras(sen) en toppers zijn gemaakt van speciaal door TEMPUR ontwikkeld traagschuim. Je koopt het TEMPUR North bed in diverse kleuren, formaten, met verschillende hoofdborden, matrassen en toppers.

Het bed is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op via onze chatbox! Onze ervaren sleepcoaches zijn dagelijks tot 23 uur bereikbaar! De vanaf prijs is de prijs die is weergegeven vanaf de tweepersoons maat 160x200 cm. Deze prijs is compleet met matrassen, topper en hoofdbord.

Specificaties

  • Formaat: Het bed is verkrijgbaar in drie formaten: 160x200, 180x200 en 180x210 cm
  • Kleur: Je koopt het TEMPUR North bed in verschillende kleuren. Klik in de configuratie om gratis kleurstalen aan te vragen.
  • Matras: Het TEMPUR North bed is inclusief 25 cm hoog TEMPUR matras. Het matras is altijd één type hardheid ''medium''. De topper bepaald het gevoel/hardheid.
  • Topper: De 8 cm hoge topper is inclusief. Je kunt kiezen voor drie toppers: soft, medium of firm. Chat live voor gratis advies
  • Hoofdbord: Verkrijgbaar in Vertical, Sensory en Design. Liever geen hoofdbord bij jou Tempur North bed, geen probleem.

Sleepfast staat voor je klaar!

  • TEMPUR North bed gratis bezorgd
  • Bezorging binnen 6 tot 9 weken
  • Onze eigen bezorgers leveren en monteren in je slaapkamer
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Chatservice, dagelijks tot 23 uur

Bezorging tot in je slaapkamer

Wij leveren jouw nieuwe TEMPUR North bed niet tot op de stoep, maar zelfs tot in je slaapkamer. Onze eigen bezorgers brengen niet alleen de doos voor jou naar je slaapkamer, maar zetten het bed ook voor je in elkaar, waardoor jij er direct op plaats kunt nemen en er hopelijk overheerlijk op mag slapen!

Dagelijks tot 23 uur bereikbaar

Wil je weten wat de precieze mogelijkheden zijn qua kleur, formaat, hoofdbord, matras en/of topper? Neem dan contact met ons op! Onze ervaren specialisten zijn dagelijks tot 23 uur bereikbaar in onze chatbox. Ze kunnen je niet alleen meer vertellen over de mogelijkheden, maar geven je ook graag boxspring- en matrasadvies op maat. Hierdoor ben jij straks in het bezit van jouw eigen perfecte TEMPUR North boxspring bed!

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.