• Lorem ipsum

Yumeko kussen

Yumeko Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko
Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko biologisch kapok kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€57,95

Yumeko kussen

Een Yumeko kussen staat bekend om het gebruik van hoogwaardige, maar volledig natuurlijke materialen. Bij de ontwikkeling van de producten van Yumeko wordt het milieu dan ook altijd in het achterhoofd gehouden. Zo ben je er bijvoorbeeld altijd van verzekerd dat er bij de productie van Yumeko producten geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bekijk hierboven het aanbod van onze Yumeko kussens.

Meer over Yumeko

Yumeko is een Nederlands bedrijf dat in 2010 is opgericht door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. De oprichting van het bedrijf is voortgekomen vanuit de eigen slaapproblemen van de twee oprichters en daarnaast vonden zij dat de huidige slaapproducten niet duurzaam genoeg werden geproduceerd. Zij besloten het heft in eigen handen te nemen en gingen zelf aan de slag met het ontwikkelen van slaapproducten onder de naam Yumeko.

Het motto van Yumeko luidt: “Change the world sleeping”. Dit motto wil het bedrijf waarmaken door kussens en andere producten op een eerlijke manier te produceren. Dit doen zij volgens het Fairchain-principe. Dit principe houdt in dat zij toezien op een schone en eerlijke productieketen, waarbij de materialen op een natuurlijke wijze worden verkregen én de medewerkers in de gehele productieketen op een eerlijke manier behandeld worden. Zo zijn alle materialen die gebruikt worden van het maken van een Yumeko kussen voorzien van een biologisch en/of Fairchain certificaat. De productie van de kussens vindt plaats in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru.

Naast bovengenoemde certificaten beschikken de Yumeko kussens over het GOTS-certificaat. Dit staat voor Global Organic Textile Standard en dit certificaat garandeert dat al het katoen en wol dat gebruikt wordt in de producten biologisch is.

Kapok Yumeko kussen

Het Kapok kussen van Yumeko is gevuld met, je raadt het al, kapok. Kapok is afkomstig van de kapokboom en ontstaat uit de rijpe vruchten van de boom. Uit deze vruchten worden zachte vezels gevormd, welke bestaan uit haren op de zaden. Deze vezels worden gebruikt voor de vulling van het Yumeko kussen.

Dit Yumeko kussen is het populairste kussen in het assortiment van het bedrijf en bestaat uit in totaal 650 gram kapok wat verwerkt is in een zachte 100% biologische tijk. Qua veerkracht en stevigheid zit kapok tussen dons en wol in. Kapok heeft een ventilerende werking en biedt daarnaast een goede ondersteuning aan het nek en het hoofd. Dit kussen is vormbaar, maar zal minder vervormen dan bijvoorbeeld een donzen kussen. Het kussen is geschikt voor zowel zij- als rugslapers en het is eventueel mogelijk om extra kapok toe te voegen, doordat dit Yumeko kussen navulbaar is. Vul extra kapok bij door gebruik te maken van de rits aan de zijkant. De levensduur van een kapok kussen bedraagt ongeveer anderhalf jaar. Na anderhalf jaar zullen de vezels breken en waardoor het kussen een minder goede ondersteuning biedt.

Tevens beschikt dit Yumeko kussen over het Nomite label. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat dit kussen geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Ben je dus allergisch voor huisstofmijt en op zoek naar een geschikt kussen? Dan kan je met de kussen niet de mist in gaan.

Onderhoud

Wanneer je een Yumeko kussen hebt aangeschaft is het van belang dat je deze goed onderhoudt. Door het kussen goed te onderhouden zal je levensduur van het kussen verlengen en daarnaast zal het kussen ook een stuk lekkerder liggen. Wij raden het aan om het kussen iedere dag op te schudden en eens in de zoveel tijd in de zon te leggen.

Belangrijk om te weten is dat je het kapok kussen niet kunt wassen, doordat er tijdens het wassen de natuurlijke beschermlaag van de vezels kapot gaat. Hierdoor zal het kapok zijn veerkracht verliezen, waardoor het kussen een stuk harder zal worden. Mocht het kussen nu vies worden dan is het mogelijk om het kussen schoon te maken door gebruik te maken van een vlekkenreiniger.

90 dagen lang proefslapen

Wanneer je een Yumeko kussen aanschaft heb je wettelijk gezien om het kussen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Echter vinden wij deze 14 dagen te kort voor onze klanten om te beslissen of het kussen daadwerkelijk naar wens is. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om tot wel 90 dagen lang het kussen uit te proberen. Mocht je na 90 dagen niet tevreden zijn over het kussen dan is het mogelijk om dit kussen gratis te retourneren óf om te ruilen tegen een ander kussen. Dit noemen wij onze omruilgarantie. Ruil je jouw Yumeko kussen in tegen een voordeliger kussen? Dan krijg je verschil terugbetaald. Kies je voor een duurder kussen? Dan dien je het verschil bij te betalen. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat je bij Sleepfast altijd een kussen kunt aanschaffen dat volledig naar jouw wensen en behoeften is.

Gemakkelijk online bestellen

Heb jij besloten dat een Yumeko kussen de juiste optie voor jou is? Dan kan je dit kussen gemakkelijk aanschaffen via de webshop van Sleepfast.nl. Wanneer je een bestelling plaatst kan je er in de meeste gevallen vanuit gaan dat wij het kussen binnen twee werkdagen thuisbezorgen. Soms kan het echter voorkomen dat de voorraad niet toereikend is, in dat geval gelden er andere levertijden. Houdt hiervoor de website goed in de gaten.

Contact opnemen met Sleepfast

Voor meer informatie over een Yumeko kussen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij raden je aan om te bellen naar 033 – 455 20 47 of om een e-mail te sturen naar [email protected] Wij staan iedere dag klaar om al jouw vragen over een Yumeko kussen te beantwoorden.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf