• Lorem ipsum

Yumeko kussen

Een Yumeko kussen is gevuld met natuurlijk materiaal waardoor je hier heerlijk op kunt slapen. Bestel jouw kussen bij Sleep Fast en geniet van Yumeko kwaliteit.

Yumeko Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko
Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko biologisch kapok kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€57,95

Yumeko kussen

Wie wil er nou geen heerlijk comfortabel kussen wat volledig gemaakt is van natuurlijke materialen. Je hebt hierbij dan ook altijd de zekerheid dat deze geen schadelijke stoffen bevat wat erg prettig is. Het merk Yumeko heeft geweldige eigenschappen door de materialen die zij gebruiken in de kussens. Wij bieden dit merk met veel trots aan in ons assortiment en vertellen je hier graag meer over. Als je verder leest zal je meer te weten komen over de vulling, eigenschappen en het onderhoud wat nodig is. Zo krijg je vast een idee of een Yumeko kussen een goede optie voor jou is.

Gevuld met natuurlijke materialen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in plaats van synthetische materialen welke bewerkt zijn met chemische middelen. Dit is vanwege de kwaliteit en natuurlijk ook omdat het minder belastend is voor de natuur en jouw gezondheid. Materialen als kapok hebben geen chemische middelen nodig in de verwerking waardoor slapen hierop een stuk gezonder is. Dit materiaal is afkomstig van een boom. Deze boom heeft kapoknoten waar plantendons in de binnenkant zit. Hiermee wordt het kussen gevuld zonder dat dit aangevuld wordt met synthetische materialen. Het is altijd prettig te weten wat er in je kussen zit en daar is met een Yumeko kussen geen twijfel over mogelijk.

Een Yumeko kussen onderhouden

Het is altijd belangrijk om ieder soort kussens goed te onderhouden. Je ligt hier elke nacht voor lange tijd op met je hoofd en wilt dan toch een fris kussen. Je zal hier dus ook op transpireren en dat vocht trekt in het materiaal van het kussen. Toch is het voor veel mensen een raadsel hoe een kussen nou werkelijk onderhouden moet worden. Het is aan te raden om een molton hoes om een Yumeko kussen heen te doen zodat het meeste vocht wordt tegengehouden. Deze kun je eenvoudig wassen in de wasmachine. Het materiaal kan zelf namelijk niet gewassen worden en zal volume gaan missen wanneer het vaak in aanraking komt met vocht. Iets wat erg goed is voor het kussen is een regelmatig zonnebad. Leg het kussen lekker buiten in het zonnetje zodat het door en door kan luchten en drogen.

Bestel jouw hoofdkussen online

Heb jij besloten dat een Yumeko kussen de juiste optie voor jou is? Dan doe je er goed aan om deze vanuit ons assortiment aan te schaffen. Als je een bestelling plaatst vanuit ons assortiment zorgen wij ervoor dat deze al binnen 48 uur bij jou thuis geleverd wordt zodat je hier snel gebruik van kunt maken. Je kunt deze rustig gaan uitproberen en ontdekken of deze ook echt bij jouw wensen past. 90 dagen proefslapen zou hiervoor ruim voldoende moeten zijn. Ben je hierna of voor deze tijd toch niet tevreden dan mag je het kussen gratis retour zenden. Bestel jouw natuurlijke Yumeko hoofdkussen online bij Sleep Fast en ontdek wat echt lekker slapen is. Er zijn weinig kussens die zoveel voordelen met zich meebrengen als van dit merk.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf