• Lorem ipsum

Kussen 60x70

Kussen 60x70

Het kussen 60x70 cm is een lekker groot kussen dat zelfs voor mensen die veel bewegen genoeg slaapplek biedt. Dit grootste hoofdkussen van Sleepfast is een perfect kussen voor als je een groot bed hebt en/of veel draait in je slaap. Je koopt dit grote kussen in allerlei materialen, merken en soorten: in een vervormbare-, vormvaste-, nekrol-, medische-, biologische- en gezondheidsvariant.

Wanneer kiezen voor dit grootste formaat kussen?

Er zijn diverse reden om te kiezen voor een groot kussen 60x70 cm. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Je hebt een breed 1-persoonsbed van 90 cm of een breed 2-persoonsbed van 180 of 200 cm breed.
 • Je bent een beweeglijke slaper; draait en woelt veel in je slaap.
 • Je houdt ervan om te slapen op een lekker groot kussen, voelt graag veel zachtheid en steun om je heen.

Naast het kussen 60x70 cm heb je bij Sleepfast ook keuze uit de volgende vier kleinere formaten: 40x60, 45x65, 50x60 en 50x70 cm.

Waaruit kun je kiezen?

Sleepfast biedt jou een breed assortiment kussens van 60x70 cm. Hieruit kun je kiezen:

 • Allerlei materialen
 • Verschillende merken
 • Vervormbare of vormvaste variant
 • Nekrol-, medische-, biologische- of gezondheidsvarianten

Materialen

Een kussen 60x70 cm is gemaakt van een of meerdere van de volgende materialen:

 • Traagschuim: dit materiaal reageert keer op keer op jouw lichaamswarmte, het vormt zich perfect naar jouw slaaphouding.
 • Latex: een ideaal materiaal voor als je last hebt van allergieën, omdat dit vormvaste, duurzame sterke materiaal nauwelijks stoffig wordt.
 • Dons: je kunt een donzen kussen 60x70 cm opschudden en telkens weer compleet naar wens maken, dat maakt het kussen bijzonder comfortabel.
 • Wol: het grote voordeel van een wollen kussen is dat wol zichzelf reinigt; je hoeft het natuurlijke, zachte kussen nauwelijks te wassen.
 • Kapok: dit is een stevig materiaal dat je hoofd en nek optimaal ondersteunt.
 • Synthetisch: deze materialen, gemaakt uit aardolie en aardgas, zijn heerlijk licht, eenvoudig wasbaar en goedkoper dan andere materialen.

Merken

Het kussen 60x70 cm is verkrijgbaar in de volgende merken:

 • Silvana: Het Silvana kussen (met zijn afdruk van de drie gezichten) is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die de hardheid van het kussen weergeven. Dit kussen staat garant voor een perfecte slaaphouding en helpt verkrampte nekspieren voorkomen. Het kussen is ontworpen met de hulp van fysiotherapeuten.
 • Jonk: Je koopt dit kussen van het merk Jonk cm in twee soorten: het Imperior en Davinci kussen. Een Imperior kussen is bijzonder zacht en vormvast, gemaakt van dons en latex. Een Davinci kussen biedt perfecte ondersteuning, is gemaakt van natuurlatex.
 • Ducky Dons: Een kussen van Ducky Dons is gemaakt van hoogwaardige dons, dat een heerlijk luxueus gevoel en perfecte nachtrust biedt. Het kussen vormt zich compleet naar je hoofd, schouders en nek. Bovendien is dit kussen milieuvriendelijk en antiallergisch.
 • Polydaun: Een kussen van Polydaun is ventilerend, antiallergisch, eenvoudig wasbaar, goed voor je gezondheid en betaalbaar.
 • Texeler: Dit kussen 60x70 cm is gemaakt van de allerbeste Texelse wol, dat direct jouw temperatuur aanneemt en veel transpiratievocht op kan nemen. Het kussen van Texeler biedt veel veerkracht en steun. Je kunt je eigen hoogte bepalen (extra bolletjes toevoegen of uit het kussen halen).
 • M line: Het Iconic Pillow kussen van M line is gevuld met een combinatie van natuurlijke dons en zachte Vita Talalay sticks. Dit zorgt ervoor dat het kussen 60x70 cm zowel soepel comfort als stevigheid ondersteuning biedt. 

Vervormbare of vormvaste variant?

Je hebt bij Sleepfast niet alleen keuze uit diverse materialen en merken, maar ook uit vormbare en vormvaste kussens. Of een kussen vervormbaar of vormvast is hangt af van het materiaal van het kussen.

 • Vervormbaar kussen: wol en dons zijn voorbeelden van vervormbare kussens. Is je kussen 60x70 cm gemaakt van een van deze zachte materialen, dan kan je het kussen telkens weer in een (voor jou) perfecte vorm buigen of opschudden.
 • Vormvast kussen: voorbeelden van vormvaste materialen zijn traagschuim en latex. Deze materialen zijn steviger en kun je niet buigen of opschudden. Wel vormt een vormvast kussen zich na een nacht slapen weer in zijn oorspronkelijke vorm, waardoor je er keer op keer heerlijk op kunt slapen.

Best lastig om te bepalen wat jouw voorkeur heeft: een zacht vormbaar of steviger vormvast kussen 60x70 cm. Hoe bepaal je wat voor jou het beste type kussen is? Dat kun je het beste door langs te komen in onze showroom. Daar tref je niet alleen een deskundige die jou alles kan vertellen over de verschillende soorten en materialen kussens, maar kun je ook al onze kussens aan den lijve ondervinden, zodat je precies weet wat jij het lekkerst vindt aanvoelen.

Nekrol, medische, biologische of gezondheidsvariant?

Ben je op zoek naar een speciaal kussen 60x70 cm dat goed is voor je gezondheid en/of het milieu? Kijk dan eens tussen onze volgende vier speciale kussens:

 • Nekrol kussen: op dit speciale kussen ontvangt je nekwervel meer steun dan op een ander kussen. Het kussen, gemaakt van traagschuim, is harder en hoger, waardoor het nekrol kussen de holling in je nek opvult. Dit is een ideaal kussen 60x70 cm voor mensen met nekklachten.
 • Medisch kussen: moet je door ziekte langere tijd op bed liggen? Dan is een medisch kussen jouw perfecte kussen. Dit kussen is ideaal als je lichamelijke klachten hebt: het kussen biedt perfecte steun aan je hoofd, nek en schouders; de drukpunten op je lichaam worden verminderd.
 • Biologisch kussen: dit biologisch kussen is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jezelf. Het kussen 60x70 cm is slechts voorzien van natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit; er zitten geen chemische middelen in.
 • Gezondheidskussen: de speciale othopedische vorm van het gezondheidskussen zorgt ervoor dat je schouders perfect liggen. Je ontvangt perfecte ondersteuning in je nek, waardoor je geniet van een betere nachtrust. Net als het medische kussen is ook het gezondheidskussen een ideaal kussen voor mensen met lichamelijke klachten.

Kussen 60x70 cm kopen bij Sleepfast

Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale kussen? Schakel dan gerust de hulp in van een van onze ervaren medewerkers. Zij weten alles over de verschillende materialen, merken en soorten kussens 60x70 cm en kunnen je er alles over vertellen. In een telefoon- of chatgesprek (in de chatbox rechts onderin beeld) geven onze specialisten jou graag een advies op maat, zodat jij zeker weet dat jij jouw perfecte kussen 60x70 cm koopt. Zodra jij jouw ideale kussen hebt besteld, gaan wij voor je aan de slag. Als jouw kussen op voorraad ligt, heb je jouw nieuwe kussen 60x70 cm al binnen 48 uur in huis.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!