• Lorem ipsum

Verrassing! Wij hebben je doorgelinkt naar onze webshop sleepfast.nl. Wij als familie zijn geen spat veranderd, zo is de Bedweter in Lunteren nog steeds onze grote trots. Daarnaast hebben wij als familiebedrijf een online tak opgezet, welkom!

Al 30 jaar familiebedrijf

Al 32 jaar is de familie zelf niet veranderd, maar wel als familiebedrijf zijn wij hard gegroeit. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij sterk met een fysieke winkel. Ons familiebedrijf, opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, is al ruim 28 jaar een begrip op het gebied van slapen in de regio Midden-Nederland. Boxsprings, ledikanten, waterbedden, matrassen, watermatrassen, lattenbodems, spiralen, maar ook kasten, kussens, dekbedden, bedtextielen en zelfs complete kinderkamers zijn bij ons verkrijgbaar. Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties onder de kop ''recensies'' zijn behalve een groot compliment, hét bewijs dat we op de goede weg zijn.

Kom langs in Lunteren

Locatie

Dorpsstraat 63

6741 AB Lunteren

Tel. 033-4552047

Boek een showroomafspraak

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-21:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten
Onze sleepcoaches in Lunteren
Miranda
Rob
José
Stephanie
Nico-Jan
Annemarie

Officiële sleepfast winkel

De Bedweter is ook een Sleepfast store! Door de combinatie van bewezen vakmanschap en advies in de winkel met de onbeperkte mogelijkheid van de online Sleepfast shop, hebben wij voor iedereen de slaapoplossing. Niet alleen voor een gegarandeerd passend matras of bed is de klant bij ons op de juiste plek, maar ook voor nazorg en service! Zo weet je zeker dat je niet alleen een duurzaam slaap-artikel hebt aangeschaft, maar ook dat het Sleepfast team er alles aan doet om ook hiervan 100% profijt te hebben. Zowel online, in onze winkel of bij je thuis: advies waar je alles aan hebt. Dat goed slapen een gezond leven betekent, is voor de sleepcoaches van Sleepfast iedere dag de motivatie om ook jou optimaal en opgewekt te laten opstaan, iedere morgen! 

Gratis 100 dagen proefslapen
Probeer je matras 90 dagen gratis uit. Niet goed? Dan ruilen we hem gewoon om voor een ander model.
Super snelle levering
Wij hebben de grootste voorraad van Nederland. Binnen 48 uur kan je al beginnen met slapen!
Gratis bezorging en montage
Bezorging kost bij ons helemaal niets. En onze handige bezorgers zorgen ervoor dat jouw bed of boxspring gelijk op z'n plaats komt.
Oude matras gratis gerecycled
Wij kunnen je oude matras gratis voor je recyclen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.
Wij weten alles over goed slapen!
Bekijk ons kanaal op
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.