• Lorem ipsum

Ruimtebesparende bedden

Ruimtebesparende bedden

In deze categorie vind je ruimtebesparende bedden. Dat zijn bedden waarmee je ervoor zorgt dat je ruimte overhoudt. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer hebt of de extra kamer in je huis wilt gebruiken voor meerdere doeleinden. Een ruimtebesparend bed biedt slaapplek voor een of meerdere personen. Je kunt het compacte bed opklappen of uitschuiven tot een groter bed. Wil je meer weten over onze ruimtebesparende bedden en onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze chatbox die dagelijks tot 23 uur is geopend.

Wat zijn ruimtebesparende bedden?

Je noemt een bed ruimtebesparend als je er (zoals het woord al zegt) ruimte mee bespaart. Doordat het bed compact is ben je er minder plek mee kwijt, waardoor je deze plek overhoudt voor iets anders, bijvoorbeeld voor meubels of loopruimte. Een stapelbed en slaapbank zijn voorbeelden van ruimtebesparende bedden. Je hebt ook hoge kasten met daarin een bed, dat je naar beneden uit kunt klappen. Bij Sleepfast verkopen wij een Avek bed dat ruimte bespaart. Hierover lees je hieronder meer.

Waarom kiezen voor een ruimtebesparend bed?

Je kiest dus voor ruimtebesparende bedden wanneer je ruimte wilt besparen. Dat kan bijvoorbeeld zo zijn in de volgende gevallen:

  • Je hebt een kleine slaapkamer en wilt voldoende plek overhouden voor je kledingkast en eventuele andere meubelen.
  • Je wilt een logeerbed in je huis en wilt deze in een kamer plaatsen die ook voor andere doeleinden is bestemd. Ruimtebesparende bedden, zoals een slaapbank of uitschuifbaar bed zijn in dit geval zeer geschikt.
  • Je woont in een studio die je overdag als leefruimte gebruikt en ’s nachts als slaapruimte. Een ruimtebesparend bed is perfect voor jou, want nu kun je jouw meubel voor twee doeleinden gebruiken. Er zijn meerdere typen ruimtebesparende bedden die geschikt zijn voor in een studio. Ga bijvoorbeeld voor een slaapbank die je overdag als bank gebruikt en ’s avonds transformeert tot slaapplek. Overweeg ook om voor een hoge kast met uitklapbaar bed te gaan. Hiermee zie en merk je overdag niet eens dat je een bed in huis hebt; je kunt je studio hierdoor volop benutten als leefruimte.
  • Jouw kinderen delen een slaapkamer. Er moet in deze kamer plek overblijven voor kledingkasten en bureaus. Je kunt kiezen voor meerdere soorten ruimtebesparende bedden, maar uiteraard is vooral een stapelbed ideaal, omdat kinderen het superleuk vinden om op hoogte en boven elkaar te slapen. Dit bed neemt de plek in van een eenpersoonsbed, terwijl je er toch met z’n tweeën in kunt slapen. Wil je je kinderen toch liever allebei laag laten slapen? Overweeg dan een twijfelaar bed.
  • Jouw kind heeft af en toe een vriendje of vriendinnetje dat komt logeren. Je wilt dat de loge bij jouw kind op de kamer kan slapen, maar dit mag niet teveel plek in beslag nemen. Ruimtebesparende bedden zoals hoogslapers met een uitklapbaar bed of stapelbedden zijn ideaal. In dit geval is ook het ruimtebesparende bed Duet van Avek, wat door Sleepfast wordt verkocht, perfect! Hieronder lees je er meer over.

Het Avek bed dat ruimte bespaart

In deze categorie ruimtebesparende bedden vind je het Avek Ruimtebesparend Bed Duet. Dit bed noem je ook wel het dubbeldivanbed Duet en is perfect voor als er af en toe logees over de vloer komen. Het bed ziet eruit als een gewoon bed en dat is het ook. Uniek aan dit bed is dat er zich onder het bed een onderschuifbed bevindt. Groot voordeel van dit bed is dat het slechts de plek inneemt van een gewoon eenpersoonsbed (en er ook zo uitziet), terwijl je toch gebruik kunt maken van een tweepersoonsbed. Je zet het tweepersoonsbed eenvoudig klaar: schuift het onderbed uit en klapt de poten uit. Het onderbed heeft nu precies dezelfde hoogte als het bovenbed. Zet je ze aan elkaar dan heb je een volwaardig tweepersoonsbed. Ook inklappen gaat gemakkelijk. Een prachtig bed uit onze categorie ruimtebesparende bedden. En dat voor een voordelige prijs! Ook over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken: het is een stevig bed dat garant staat voor robuust slaapcomfort. De spiraalbodem is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Overweeg een twijfelaar bed

Niet alleen in deze categorie vindt je bedden die ruimte besparen. Ook twijfelaar bedden zijn ruimtebesparende bedden. Je bespaart er weliswaar wat minder ruimte mee dan met de bedden uit deze categorie, maar met een twijfelaar bed (met een breedte van 120 of 140 cm) bespaar je toch ook flink wat ruimte, als je dit bed vergelijkt met ons breedste tweepersoonsbed van 200 cm. Ook door te kiezen voor een minder lang bed (van 190 cm in plaats van 220 cm) kun je ruimte besparen. Wil je meer weten over dit kleinste type tweepersoonsbed? Kijk dan in onze categorie twijfelaar bedden.

Sleepfast staat voor je klaar

Wil je meer weten over onze ruimtebesparende bedden? Onze ervaren sleepcoaches vertellen je er graag meer over! Zij zijn dagelijks tot 23 uur bereikbaar in onze chatbox. Ook telefonisch, in onze winkels en showroom zijn ze aanspreekbaar. Doordat onze specialisten al jarenlang werkzaam zijn in de beddenbranche kunnen ze je veel vertellen over onze bedden en matrassen.

Bed kopen bij Sleepfast

Ben je eruit? Weet je welke van onze ruimtebesparende bedden het gaat worden? Bestel deze dan gerust bij Sleepfast! Wij zijn een ervaren familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring en beschikken over een groot centraal magazijn. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst gaan we direct voor je aan de slag. We nemen contact met je op wanneer het bed verzendklaar is en maken een bezorgafspraak op maat, zodat jij zeker weet dat je thuis bent wanneer onze bezorgers het bed gratis bij je komen bezorgen. Ze brengen het bed tot in je slaapkamer en monteren het voor je, zodat je er direct van kunt genieten. Succes met jouw zoektocht in onze categorie ruimtebesparende bedden!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!