• Lorem ipsum

Steel & Stockings

Steel & Stockings Bed Babel
Steel & Stockings
Bed Babel
Vanaf 2.350,-
  Steel & Stockings Bed Kinks
  Steel & Stockings
  Bed Kinks
  Vanaf 2.420,-
   Steel & Stockings Bed Joplin
   Steel & Stockings
   Bed Joplin
   Vanaf 3.395,-
    Steel & Stockings Bed Olivia
    Steel & Stockings
    Bed Olivia
    Vanaf 1.995,-
     Steel & Stockings Bed Boho
     Steel & Stockings
     Bed Boho
     Vanaf 2.045,-
      Steel & Stockings Bed Viggo
      Steel & Stockings
      Bed Viggo
      Vanaf 1.695,-
       Steel & Stockings Bed Hoyt
       Steel & Stockings
       Bed Hoyt
       1.595,-
        Steel & Stockings Bed Jonas
        Steel & Stockings
        Bed Jonas
        Vanaf 2.395,-
         Steel & Stockings Rising Sun
         Steel & Stockings
         Rising Sun
         Vanaf 2.350,-
          Steel & Stockings Bed Louvre
          Steel & Stockings
          Bed Louvre
          Vanaf 1.650,-
           Steel & Stockings Bed Olijfje
           Steel & Stockings
           Bed Olijfje
           Vanaf 1.795,-
            Steel & Stockings Bed Thor
            Steel & Stockings
            Bed Thor
            Vanaf 1.550,-

             ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
             Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

             ✅ Grootste voorraad van Nederland!
             Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

             ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
             Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

             ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
             In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!