• Lorem ipsum

Yumeko topper

Geen producten gevonden...

Yumeko topper

Met een Yumeko topper kan je jouw matras binnen een handomdraai een stuk comfortabeler maken. Bij Sleepfast.nl kan je terecht voor de aanschaf van een topper van het merk Yumeko. Heb jij ook behoefte aan meer slaapcomfort? Dan kunnen we je verzekeren dat een topper van dit merk jou zeker zal voorzien in deze behoefte. Bekijk ons complete aanbod hierboven.

Over Yumeko

De missie en de droom van Yumeko is ‘Change the World Sleeping’ en het bedrijf doet er dan ook alles aan om dit motto waar te maken. Yumeko staat bekend om het maken van duurzame toppers en beddengoed van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare en eerlijke prijs. Dit doet het bedrijf bijvoorbeeld door gebruik te maken van een ‘Fairchain’. Deze Fairchain ziet erop toe dat de gehele productieketen schoon en eerlijk is. Er worden enkel en alleen natuurlijke materialen gebruikt en daarnaast worden deze grondstoffen op een eerlijke manier verkregen. Ieder product van Yumeko is dan ook voorzien van een Fairtrade en/of biologisch certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je bij dit bedrijf altijd eerlijke en duurzame producten aanschaft. De productie van een Yumeko topper vindt plaats in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru.

Yumeko is in 2010 opgericht door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Zij richtten het bedrijf op vanuit hun eigen ervaringen met slaapproblemen en vanuit het feit dat ze vonden dat de producten in de huidige beddenbranche een stuk duurzamer ontwikkeld konden worden. Alle producten van Yumeko beschikken over een GOTS-certificaaat (Global Organic Textile Standard). Dit certificaat garandeert dat het textiel dat in de producten van Yumeko wordt gebruikt biologisch is.

Yumeko Topper Natuurlatex

Merk je dat het slaapcomfort op jouw matras de laatste tijd een stuk minder is geworden dan is het nu mogelijk om een Yumeko topper aan te schaffen. Deze topper is gemaakt van natuurlatex en verhoogd zonder twijfel het slaapcomfort van jouw matras. Natuurlatex is een biologisch product en heeft een antibacteriële en schimmelwerende werking. Hierdoor zal deze Yumeko topper vrijblijven van schimmels en huisstofmijt, waardoor dit matras ook geschikt is voor mensen met een allergie.

Een ander voordeel van natuurlatex is dat dit materiaal zich door de open-celstructuur aanpast aan de contouren van het lichaam. Hierdoor kan je genieten van een topmatras dat volledig is aangepast naar jouw eigen lichaam en daardoor op alle belangrijke gebieden ondersteuning biedt. We zetten hieronder nog even kort de voordelen van natuurlatex op een rijtje:

  • De Yumeko topper natuurlatex is erg hygiënisch
  • Geschikt voor mensen die last hebben van allergieën
  • Biedt perfecte ondersteuning voor het gehele lichaam
  • Past zich aan naar het lichaam
  • Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers
  • Beschikt over een goed ventilatievermogen

Deze Yumeko topper beschikt over een 4 cm dikke kern van natuurlatex. Door de open-celstructuur ademt dit topmatras goed en krijg je het niet te warm in bed. De tijk van het matras is gemaakt van wol met biologisch katoen. In totaal is er 600 gram wol per m2 aangebracht in het matras. 60% van het wol is biologisch scheerwol en de overige 40% is luxe merinowol. De tijk van het matras is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor je direct kunt genieten van topcomfort. Deze Yumeko topper neemt namelijk direct de warmte van het lichaam aan.

Garantie

Op de Yumeko topper uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 5 jaar. Mocht er iets binnen deze 5 jaar aan de topper kapot gaan? Dan krijg je van ons een nieuw exemplaar opgestuurd. Wel vragen wij een originele aankoopbon of factuur. Het kapotte matras nemen wij uiteraard mee terug en wij zorgen ervoor dat dit matras gerecycled wordt.

Levering

Over het algemeen kan je bij ons uitgaan van een maximale levertermijn van twee werkdagen. Soms kan het echter voorkomen dat de Yumeko topper niet op voorraad is in ons magazijn. In dat geval hanteren wij dan ook andere levertijden. Houdt voor de actuele voorraadsituatie onze website goed in de gaten. Raadpleeg de productinformatie van de topper die je wilt bestellen. Hier zal je de verwachte levertijd vinden.

Contact opnemen met Sleepfast.nl

Wil je meer weten over de Yumeko topper uit ons assortiment? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar 033 – 455 20 47. Wij staan klaar om al je vragen over de Yumeko topper te beantwoorden.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!