• Lorem ipsum

Yumeko

Yumeko Topper Natuurlatex Biologisch
Yumeko
Topper Natuurlatex Biologisch
Binnen 48 uur Yumeko Topper Natuurlatex biologisch in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€519,00

Yumeko

Met een Yumeko topper kan je jouw matras binnen een handomdraai een stuk comfortabeler maken. Bij Sleepfast.nl kan je terecht voor de aanschaf van een topper van het merk Yumeko. Heb jij ook behoefte aan meer slaapcomfort? Dan kunnen we je verzekeren dat een topper van dit merk jou zeker zal voorzien in deze behoefte. Bekijk ons complete aanbod hierboven.

Over Yumeko

De missie en de droom van Yumeko is ‘Change the World Sleeping’ en het bedrijf doet er dan ook alles aan om dit motto waar te maken. Yumeko staat bekend om het maken van duurzame toppers en beddengoed van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare en eerlijke prijs. Dit doet het bedrijf bijvoorbeeld door gebruik te maken van een ‘Fairchain’. Deze Fairchain ziet erop toe dat de gehele productieketen schoon en eerlijk is. Er worden enkel en alleen natuurlijke materialen gebruikt en daarnaast worden deze grondstoffen op een eerlijke manier verkregen. Ieder product van Yumeko is dan ook voorzien van een Fairtrade en/of biologisch certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je bij dit bedrijf altijd eerlijke en duurzame producten aanschaft. De productie van een Yumeko topper vindt plaats in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru.

Yumeko is in 2010 opgericht door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Zij richtten het bedrijf op vanuit hun eigen ervaringen met slaapproblemen en vanuit het feit dat ze vonden dat de producten in de huidige beddenbranche een stuk duurzamer ontwikkeld konden worden. Alle producten van Yumeko beschikken over een GOTS-certificaaat (Global Organic Textile Standard). Dit certificaat garandeert dat het textiel dat in de producten van Yumeko wordt gebruikt biologisch is.

Yumeko Topper Natuurlatex

Merk je dat het slaapcomfort op jouw matras de laatste tijd een stuk minder is geworden dan is het nu mogelijk om een Yumeko topper aan te schaffen. Deze topper is gemaakt van natuurlatex en verhoogd zonder twijfel het slaapcomfort van jouw matras. Natuurlatex is een biologisch product en heeft een antibacteriële en schimmelwerende werking. Hierdoor zal deze Yumeko topper vrijblijven van schimmels en huisstofmijt, waardoor dit matras ook geschikt is voor mensen met een allergie.

Een ander voordeel van natuurlatex is dat dit materiaal zich door de open-celstructuur aanpast aan de contouren van het lichaam. Hierdoor kan je genieten van een topmatras dat volledig is aangepast naar jouw eigen lichaam en daardoor op alle belangrijke gebieden ondersteuning biedt. We zetten hieronder nog even kort de voordelen van natuurlatex op een rijtje:

  • De Yumeko topper natuurlatex is erg hygiënisch
  • Geschikt voor mensen die last hebben van allergieën
  • Biedt perfecte ondersteuning voor het gehele lichaam
  • Past zich aan naar het lichaam
  • Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers
  • Beschikt over een goed ventilatievermogen

Deze Yumeko topper beschikt over een 4 cm dikke kern van natuurlatex. Door de open-celstructuur ademt dit topmatras goed en krijg je het niet te warm in bed. De tijk van het matras is gemaakt van wol met biologisch katoen. In totaal is er 600 gram wol per m2 aangebracht in het matras. 60% van het wol is biologisch scheerwol en de overige 40% is luxe merinowol. De tijk van het matras is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor je direct kunt genieten van topcomfort. Deze Yumeko topper neemt namelijk direct de warmte van het lichaam aan.

Probeer het topmatras nu 90 dagen lang

Bij Sleepfast hechten wij veel waarde aan de nachtrust van onze klanten. De nachtrust is één van de meest belangrijke onderdelen uit ons leven. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een Yumeko topper tot wel 90 dagen lang uit te proberen. In principe zijn wij wettelijk verplicht om retouren tot 14 dagen na aankoop aan te nemen, zonder opgaaf van reden. Wij vinden echter dat deze 14 dagen te kort zijn om te bepalen of een topper volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. Daarom kan je bij ons je nieuw aangeschafte topper 90 dagen lang proberen. Wij achten het mogelijk dat onze klanten in deze 90 dagen in voldoende mate kunnen bepalen of de topper bij hun past. Ben je na 90 dagen niet tevreden? Dan kan je topper gratis retourneren óf omruilen voor een andere topper. Wil je de Yumeko topper omruilen? Dan profiteer je van onze omruilgarantie. Dit houdt in dat je het product gratis om kunt ruilen voor een ander product uit onze collectie. Ruil je jouw oude topper in voor een nieuwe, maar duurdere topper? Dan dien je het verschil bij te betalen. Kies je voor een goedkopere topper? Dan krijg je uiteraard het prijsverschil teruggestort op je rekening.

Garantie

Op de Yumeko topper uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 5 jaar. Mocht er iets binnen deze 5 jaar aan de topper kapot gaan? Dan krijg je van ons een nieuw exemplaar opgestuurd. Wel vragen wij een originele aankoopbon of factuur. Het kapotte matras nemen wij uiteraard mee terug en wij zorgen ervoor dat dit matras gerecycled wordt.

Levering

Over het algemeen kan je bij ons uitgaan van een maximale levertermijn van twee werkdagen. Soms kan het echter voorkomen dat de Yumeko topper niet op voorraad is in ons magazijn. In dat geval hanteren wij dan ook andere levertijden. Houdt voor de actuele voorraadsituatie onze website goed in de gaten. Raadpleeg de productinformatie van de topper die je wilt bestellen. Hier zal je de verwachte levertijd vinden.

Contact opnemen met Sleepfast.nl

Wil je meer weten over de Yumeko topper uit ons assortiment? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar 033 – 455 20 47. Wij staan klaar om al je vragen over de Yumeko topper te beantwoorden.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf