• Lorem ipsum

Auping kussen

Auping Cloud Latex kussen
Auping
Cloud Latex kussen
Het Auping Cloud Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 100% natuurlatex.
€149,00
Sale
Auping Prestige Latex soft kussen
Auping
Prestige Latex soft kussen
Het Auping Prestige Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 50% natuurlatex en 50% synthetische latex en is voorzien van ventilatiekanalen.
€139,00 €104,25
Sale
Auping Prestige Latex medium kussen
Auping
Prestige Latex medium kussen
Het Auping Prestige Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 50% natuurlatex en 50% synthetische latex en is voorzien van ventilatiekanalen.
€139,00 €104,25
Auping Nest kussen Dons
Auping
Nest kussen Dons
Het Auping Nest donzen hoofdkussen is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes.
€119,00
Auping Dew Synthetisch kussen
Auping
Dew Synthetisch kussen
Het Auping Dew Synthetisch hoofdkussen is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco, ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen.
€79,00

Auping kussen

Met een Auping kussen zorg je er pas echt voor dat je kan genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust. Echt lekker kunnen slapen is dan ook niet alleen een kwestie van een goed bed en een goede matras, maar ook van een hoofdkussen dat weet te voldoen aan je vooropgestelde verwachtingen. Het kussen van je keuze dient namelijk niet alleen voldoende ondersteuning te bieden aan het hoofd, maar ook aan de nek. Alleen op deze manier slagen je nekspieren er in om tijdens het slapen zo optimaal mogelijk te kunnen ontspannen. Wil jij graag te weten komen welk kussen van Auping voor jou nu precies het meest geschikt is en wil je dit kussen ook meteen kunnen bestellen tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Sleep Fast aan het juiste adres bent!

Een Auping kussen voor elk type slaper

We staan er als mensen vaak niet bij stil, maar iedereen beschikt over diens eigen specifieke voorkeur voor wat de slaaphouding betreft. De slaaphouding is iets waar je altijd rekening mee zal willen houden op het ogenblik dat je er voor kiest om een Auping kussen te kopen. We maken in ieder geval een onderscheid tussen drie verschillende soorten slapers, namelijk:

  • De zijslaper;
  • De rugslaper;
  • De buikslaper;

Voor elk type slaper geldt dat het Auping kussen waar gebruik van wordt gemaakt moet zien te voldoen aan verschillende, concrete eisen. Wij hebben deze eisen alvast even voor jou op een rijtje gezet zodat je met absolute zekerheid het meest optimale kussen van Auping kan kopen.

1.) Een kussen van Auping voor een zijslaper kopen

Zomaar even meer dan de helft van alle mensen geven er de voorkeur aan om op hun zij te slapen. De rechterzij is met 27% het populairst. Naar verwachting slapen ongeveer 24 procent van de mensen het liefst op hun linkerzij. Ben jij ook iemand die het beste slaapt wanneer je op je zij gaat liggen? Dan is het van belang om er rekening mee te houden dat de grootste druk op de schouders komt te liggen. Het is dan ook altijd een goed idee om te kiezen voor een Auping kussen waarbij de ruimte tussen de hals en de schouders zo optimaal mogelijk wordt opgevuld. Alleen op deze manier kan je de meest optimale ondersteuning voor je nek realiseren. Heb je er eerder voor gekozen om een harde(re) matras te kopen? Dan zal je ook willen kiezen voor het aanschaffen van een steviger hoofdkussen.

2.) Een kussen van Auping voor een rugslaper kopen

Ongeveer 40 procent van de mensen zouden rugslapers zijn. Voor deze doelgroep is het in het bijzonder van belang dat de nek een goede ondersteuning ondervindt. Op deze manier wordt namelijk voorkomen dat de wervelkolom in een knik komt te liggen. De rugslaper is dan ook veruit het meest gebaat bij een flexibel Auping kussen, eventueel met een ingebouwde neksteun. Het spreekt voor zich dat dit wel iets is wat niet iedereen even fijn vindt liggen. Je moet je dan ook altijd even afvragen of jij dit type van kussen wel fijn zal vinden of niet.

3.) Een kussen van Auping voor een buikslaper kopen

Niet veel mensen zijn echte buikslapers. Naar verwachting gaat het hierbij dan ook om slechts 9 procent van de mensen. Slapen op de buik is dan ook de minst goede houding van allemaal. Je bent namelijk verplicht om je hoofd naar een bepaalde kant te draaien om te kunnen ademhalen. Dit zorgt er voor dat er beduidend meer spanning op de nek komt te staan. Ben jij toch iemand die dit fijn vindt? Dan is een laag en soepel Auping kussen de beste keuze. Deze zorgt er namelijk voor dat je, je nek niet langer in een onnatuurlijke houding moet draaien. Let op, hou bij het uitkiezen van je kussen ook rekening met je gewicht. Des te zwaarder je bent, des te steviger het kussen moet zijn waar je gebruik van gaat maken.

Uit welk materiaal moet je kussen van Auping zijn vervaardigd?

Het spreekt voor zich dat een Auping kussen uit verschillende materialen kan worden vervaardigd. Het is op dit vlak mogelijk om een keuze te maken uit de volgende opties:

  • Dons;
  • Katoen;
  • Synthetische materialen;
  • Latex;

In het bijzonder Auping kussens die zijn gemaakt van dons zijn tot op de dag van vandaag nog steeds bijzonder populair. Deze kussens weten in de praktijk namelijk een uitermate comfortabel gevoel te realiseren. Gedurende een lange tijd werd er door veel mensen gedacht dat, wie lijdt aan een bepaalde allergie, beter geen gebruik kon maken van een hoofdkussen van dons. Tegenwoordig is daar zeker verandering in gekomen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kwalitatief goede tijk (zoals bij alle Auping kussens wel het geval is) kan er eigenlijk alleen maar worden vastgesteld dat dons voor iedereen een interessante keuze kan zijn. Bij twijfel kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze deskundige klantendienst!

Wanneer is je Auping hoofdkussen aan vervanging toe?

Wanneer je op het punt staat om een Auping kussen te kopen zal je, je ongetwijfeld ook de vraag stellen wanneer deze terug moet worden vervangen. Op dit vlak zijn het vooral de hygiënische eigenschappen die om de hoek komen kijken. Vanuit dit opzicht is het dan ook aan te raden om een hoofdkussen elke drie tot vijf jaar te vervangen. De levensduur waar een hoofdkussen over beschikt wordt echter in de praktijk voor een groot deel bepaald door de manier waarop ze wordt onderhouden. Elk kussen wordt dan ook in het meest optimale geval gereinigd volgens de aanwijzingen die zijn terug te vinden op het waslabel. Bovendien wordt het ook sterk aangeraden om het kussen dat je hebt aangekocht regelmatig op te schudden en / of op te kloppen. Ook het regelmatig laten luchten van je Auping kussen is een vereiste wanneer je er zo lang mogelijk genot van wil ondervinden.

Jouw Auping hoofdkussen altijd snel geleverd!

Wanneer je problemen ondervindt met slapen door een slecht hoofdkussen spreekt het voor zich dat je daar graag zo snel mogelijk wat aan zal willen doen. Een goede nachtrust is namelijk van zeer groot belang. Dat begrijpen wij hier bij Sleep Fast als geen ander. Omwille van deze reden zorgen wij er dan ook altijd voor dat jouw aangekochte Auping kussen ten allen tijde zeer snel kan worden geleverd. In het merendeel van de gevallen is dit zelfs reeds binnen de 48 uur! Zo is het snel terug verkrijgen van een optimale nachtrust pas echt honderd procent gegarandeerd. Ben je bij levering van jouw nieuwe Auping hoofdkussen toch niet helemaal tevreden? Ook dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Wij maken het voor onze klanten immers steeds mogelijk om hun bestelling gratis te retourneren of om te ruilen. Zo wordt het ook voor jou pas echt mogelijk om zonder zorgen een Auping kussen te kopen!

Advies nodig? Neem meteen contact op met onze klantendienst!

Wanneer je een nieuw kussen gaat kopen is het altijd belangrijk om goed na te denken over de eigenschappen waar dit kussen over dient te beschikken. Dat heeft de informatie eerder op deze pagina wel duidelijk gemaakt. Voor veel mensen is het echter niet zo voor de hand liggend om het meest optimale Auping kussen aan te kunnen kopen zonder dat ze daarvoor kunnen rekenen op advies van echte experts. Ook daar hebben wij uiteraard aan gedacht. Is het voor jou niet direct helder welke van de verschillende Auping kussens voor jou nu precies het meest geschikt is? Dan is het steeds mogelijk om daarvoor contact op te nemen met onze klantendienst!

7 dagen op 7 bereikbaar

Omdat wij van Sleep Fast begrijpen dat mensen op eender welk moment op zoek kunnen gaan naar een nieuw, geschikt hoofdkussen zorgen wij er voor dat onze klantendienst 7 dagen op 7 bereikbaar is. Dit bovendien ook nog eens van 08h30 's ochtends tot 23h00 's avonds. Contact opnemen met onze klantendienst voor een vraag over jouw toekomstige Auping kussen is bovendien zowel telefonisch mogelijk als door gebruik te maken van de live chat. In ieder geval, op welke manier je ook contact met ons gaat opnemen, je kan er altijd op rekenen dat je meteen een duidelijk antwoord zal krijgen op alle vragen waar je mee wordt geconfronteerd!

Kom de Auping kussens ontdekken in één van onze showrooms!

Wil je graag voordat je over gaat tot het kopen van een bepaald kussen uit het aanbod van Auping eerst even het kussen in kwestie in het echt komen aanschouwen? Ook dat is bij Sleep Fast geen enkel probleem! Wij maken het namelijk voor onze klanten mogelijk om een bezoek te brengen aan één van onze showrooms. Deze showrooms zijn terug te vinden in Lunteren en Huizen. Je kan er alle artikelen terugvinden waar je nood aan hebt om jouw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen. Kom dus ook zeker jouw toekomstig Auping kussen ontdekken in één van de showrooms van Sleep Fast!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!