• Lorem ipsum

Yumeko dekbed

Er is een Yumeko dekbed verkrijgbaar voor iedereen en elk seizoen. Bekijk ons assortiment en bestel jouw nieuwe dekbed online bij Sleep Fast.

Yumeko dekbed

Wil jij kiezen voor een milieubewust product van zeer goede kwaliteit? Dan is Yumeko absoluut een goed merk voor jou. De dekbedden zijn gevuld met hoge kwaliteit wol en dus met de goede eigenschappen hiervan. Als je verder leest ontdek je meer over dit merk en ontdek je of een Yumeko dekbed bij jou zal passen.

Kies een bewust dekbed

Het gebruik van natuurlijke materialen in dekbedden heeft veel voordelen, dit is door de geweldige eigenschappen die ze bezitten. Dit is ook absoluut het geval met het wol wat wordt gebruikt in een Yumeko dekbed. Naast de eigenschappen die het voor jou heeft, zijn er ook voordelen voor het milieu. Producten die niet chemisch behandeld hoeven te worden en geproduceerd hoeven te worden zijn altijd beter wat dit betreft. Dit merk is absoluut een bewuste keuze te noemen door het materiaal wat er gebruikt wordt en door de manier waarop dit behandeld wordt.

Een optie voor elk seizoen

Er is een yumeko dekbed verkrijgbaar voor elk seizoen. Heb jij er een nodig voor de warmere dagen van het jaar dan is het dekbed eco wol zomer de ideale optie. Deze is wat dunner als de reguliere opties en het is zeer luchtig waardoor je het niet te warm zal krijgen. Voor koudere nachten is er uiteraard ook een aparte optie welke wat dikker en warmer is. Hiermee zal je het zeker de hele nacht lekker warm hebben. Als je niet voor elk seizoen een aparte optie wilt hebben dan kun je ook kiezen voor een 4 seizoenen dekbed. Deze bestaat uit 2 lagen waarmee je direct alles in huis hebt voor het hele jaar.

De eigenschappen van wol

Een dekbed gevuld met wol zal je in tegenstelling tot andere natuurlijke materialen niet vaak hoeven te wassen. Het materiaal is van zichzelf reinigend waardoor je er zeer weinig onderhoud aan hebt, dit is natuurlijk een groot voordeel van dit materiaal. Een klein maar eenvoudig op te lossen nadeel aan wol is dat het ten opzichte van andere materialen snel zijn volume verliest en dat merk je wel. Het materiaal reinigt zichzelf wat ook een erg groot voordeel is. Door deze eigenschap is het dekbed geen prettige leefomgeving voor huisstofmijt of schimmels en slaap je elke nacht onder een schoon dekbed. Ze zijn daardoor ook erg geschikt voor mensen met allergieën.

Bestel jouw Yumeko dekbed bij Sleep Fast

Dit merk is geweldig voor iedereen door de kwaliteit en eigenschappen ervan. Je zal dit direct merken wanneer je eronder gaat liggen. Een wollen dekbed is zoals je hebt kunnen lezen een goede optie en dit merk biedt je hier de beste kwaliteit van aan. Wanneer je een Yumeko dekbed besteld vanuit bij ons heb je altijd een niet goed geld terug garantie. Als je binnen de 90 dagen proefslapen toch niet volledig tevreden bent om wat voor reden dan ook, dan mag je het dekbed gratis terug sturen. Bestel bij Sleep Fast en voor je het weet lig je heerlijk te slapen onder jouw nieuwe dekbed.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf