• Lorem ipsum

Auping dekbed

Auping Cloud dekbed Dons
Auping
Cloud dekbed Dons
Het Auping Cloud dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€299,00
Auping Nest dekbed Dons
Auping
Nest dekbed Dons
Het Auping Nest dekbed Dons is gevuld met 90% gerecycled dons en 10% gerecyclede veren en is heerlijk licht en luchtig.
€199,00
Auping Dekbed Dew Synthetisch
Auping
Dekbed Dew Synthetisch
Duurzaam en milieuvriendelijk, dat slaapt al een stuk beter! Dit Auping dekbed is geschikt voor de koudste winternachten en de zwoele warme zomernachten.
€99,00

Auping dekbed

Voor de aanschaf van een Auping dekbed ben jij bij Sleepfast.nl aan het juiste webadres. In ons assortiment vindt je verschillende dekbedden van dit merk geschikt voor verschillende seizoenen. Auping staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en deze dekbedden gaan dan ook zeker een geruime tijd mee. Bekijk het complete assortiment Auping dekbedden bij Sleepfast.nl.

Over Auping

Wist je dat Auping de grootste fabrikant van bedproducten in Nederland is? De geschiedenis van Auping begon zo’n 125 jaar geleden. Toentertijd begon Johannes Auping in Deventer met het ontwikkelen van de beroemde spiraalbodem. Deze spiraalbodem ontwikkelde hij in zijn eigen smederij. Na de ontwikkeling van de spiraalbodem zouden er later nog matrassen, boxsprings, bedtextiel, kasten en accessoires ontwikkeld worden.

Auping staat bekend als een producent van hoogwaardige bedproducten. Tijdens de ontwikkeling van de producten van Auping komt comfort altijd op de eerste plaats. Zij kunnen het hoge comfort van hun producten realiseren, doordat Auping beschikt over unieke kennis, jarenlange ervaring en vakmanschap. Auping heeft verschillende specialisten in dienst op het gebied van ventilatie, ondersteuning en drukverlaging in huis die zorgen voor bedproducten van de hoogste kwaliteit. De visie van Auping is dan ook niet voor niets: “Auping nights, Better days.

De verschillende dekbedden van Auping

Bij Sleepfast.nl kan je terecht voor de aanschaf van een Auping dekbed. Wij hebben verschillende dekbedden in ons assortiment geschikt voor ieder seizoenstype. Hieronder zullen wij de verschillende soorten Auping dekbedden in ons assortiment kort toelichten.

All Year Auping dekbed

Het All Year Auping dekbed is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk Climat Natuur, Prestige Natuur, Deluxe Natuur, Comfort Natuur en Comfort Synthetisch. Deze matrassen zijn allemaal RDS-gecertificeerd en beschikken over het Nomite® Label. Dit label verzekerd dat deze dekbedden geschikt zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie.

All Year Climat Natuur

Bij het All Year Climat Natuur matras wordt er voor de vulling van het matras gebruik gemaakt van 100% Mazurische ganzendons. Doordat dit Auping dekbed volledig uit dons bestaat is het matras licht in gewicht en soepel. Daarnaast zorgt dons er voor dat warmte goed wordt vastgehouden, maar een te veel aan warmte ook weer snel kan worden afgevoerd. Mazurische ganzendons beschikt over een beter isolatievermogen dan eendendons. Hierdoor ben je met dit Auping dekbed 100% verzekerd van een comfortabele nachtrust.

Het All Year Climat Natuur Auping dekbed beschikt over verschillende ventilatiezones. Het overschot aan warmte en vocht wordt via deze ventilatiezones afgevoerd, zodat het Auping dekbed constant op dezelfde, maar aangename temperatuur blijft. Tevens is uit onderzoek gebleken dat mensen onder een dekbed met ventilatiezones sneller in slaap vallen. Dit dekbed is uitermate geschikt voor mensen die het ’s nachts erg warm hebben. De tijk van dit dekbed bestaat uit biologisch katoen. Tijdens de productie van dit dekbed worden er geen schadelijke stoffen gebruikt.

All Year Prestige Natuur

Het All Year Prestige Natuur Auping dekbed is, net zoals het All Year Climat Natuur dekbed, gemaakt van 100% Mazurische ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. Door het gebruik van deze materialen wordt overtollige warmte en vocht snel afgevoerd en door het aanwezige dons voelt dit dekbed zacht aan.

All Year Comfort Natuur

Het All Year Comfort Natuur Auping dekbed is gemaakt van 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. Door deze combinatie van deze materialen is dit dekbed iets zwaarder dan je normaliter gewend bent van een donzen dekbed. Ook bij dit dekbed kan je uitgaan van een goede vocht- en warmteregulering. De aanwezige hoeveelheid dons zorgt voor een geweldige nachtrust.

All Year Deluxe Natuur

Het All Year Deluxe Natuur Auping dekbed is gemaakt van 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. Net zoals het Comfort Natuur dekbed is dit dekbed iets zwaarder dan je normaal gewend bent van een donzen dekbed. Het dekbed voelt zacht aan en beschikt over een goede vocht- en warmteregulering. Hierdoor kan je de gehele nacht door genieten van een comfortabele nachtrust.

All Year Climat Natuur

Het All Year Climat Natuur Auping dekbed is gemaakt van 100% Mazurische ganzendons. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen en beschikt over verschillende ventilatiezones. Doordat dit dekbed volledig is gemaakt van Mazurische ganzendons is dit dekbed licht in gewicht en soepel. De vulling van Mazurische ganzendons zorgt ervoor dat vocht en warmte goed gereguleerd wordt. Mazurische ganzendons beschikt over een beter isolatievermogen dan eendendons. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je met dit dekbed zeker weten kunt genieten van een comfortabele nachtrust.

All Year Comfort Synthetisch

Het All Year Comfort Synthetische Auping dekbed is het meest voordelige dekbed in de All Year collectie. Dit dekbed is gemaakt van 100% rPET gerecyclede polyestervezels. De tijk van het dekbed is gemaakt van 100% biologische katoensatijn.

De vulling van rPET polyestervezels zorgt voor een soepel en zacht dekbed. Dit dekbed is iets zwaarder dan een donzen matras. Ben je echter op zoek naar een duurzaam en milieuvriendelijk matras? Dan is dit het matras wat perfect bij je past.

4 Seizoenen Auping dekbed

In totaal bieden wij vier verschillende ‘4 Seizoenen’ dekbedden aan van Auping. Je hebt de keuze uit: Prestige Natuur, Deluxe Natuur, Comfort Natuur en Comfort Synthetisch. Hieronder lichten wij deze verschillende Auping dekbedden even kort toe. De 4 Seizoenen dekbedden zijn RDS-gecertificeerd en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

4 Seizoenen Prestige Natuur

Dit Auping dekbed is gemaakt van 100% Mazurische ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. De vulling van Mazurische ganzendons zorgt ervoor dat dit Auping dekbed licht in gewicht en soepel is. Mazurische ganzendons staat tevens bekend om de goede vocht- en warmteregulering.

4 Seizoenen Deluxe Natuur

Het 4 Seizoenen Deluxe Natuur dekbed van Auping is gemaakt van 100% Europese ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. Dit dekbed is een dubbel dekbed, waardoor je ieder seizoen kan genieten van een optimaal slaapklimaat. In de zomer kan je het ‘zomerdekbed’ gebruiken, terwijl je in de lente of de herfst gebruik kan maken van het All Year dekbed. In de winter is het mogelijk om deze twee dekbedden te combineren voor extra warmte.

4 Seizoenen Comfort Natuur

Dit dekbed is gemaakt van 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. De tijk van dit Auping dekbed is gemaakt van 100% biologische katoensatijn.

Doordat de vulling van dit dekbed bestaat uit twee verschillende soorten materialen is dit dekbed iets zwaarder dan je normaliter gewend bent van een donzen dekbed. Het dekbed voelt zacht aan, maar is in staat om vocht en warmte goed te reguleren. Dit betekent dat extra warmte snel en effectief wordt afgevoerd, terwijl de warmte in de winterdagen juist wordt vastgehouden.

4 Seizoenen Comfort Synthetisch

Het 4 Seizoen Comfort Synthetische dekbed is gemaakt van 100% rPET, oftewel gerecyclede polyestervezels. Hierdoor is dit dekbed uit de 4 Seizoenen collectie de meest duurzame optie. De tijk van het dekbed is gemaakt van 100% biologische katoensatijn.

Gerecyclede polyestervezels voelen zacht aan, maar zijn over het algemeen wat zwaarder dan dons. Dit dekbed zal dan ook een stuk zwaarder aanvoelen. Dit Auping dekbed is wasbaar op een temperatuur van 60 graden.

Zomerdekbed

Naast bovengenoemde dekbedden bieden wij ook verschillende zomerdekbedden van Auping aan. Je hebt de keuze uit de volgende Auping dekbedden, namelijk: Prestige Natuur, Deluxe Natuur, Comfort Natuur en Comfort Bamboe. Alle zomerdekbedden zijn RDS-gecertificeerd en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Lees meer informatie over deze verschillende dekbedden hieronder:

Zomerdekbed Prestige Natuur

Het Auping dekbed ‘Zomerdekbed Prestige Natuur’ is gemaakt van 100% Mazurische ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. Dit zomerdekbed is een stuk lichter gevuld dan bij de andere dekbedden van Auping het geval is. Hierdoor zijn deze dekbedden geschikt voor in de zomer.

Zomerdekbed Deluxe Natuur

Dit Zomerdekbed is gevuld met 100% Europese ganzendons. Het dekbed is soepel en licht in gewicht en ideaal voor de zomer. Dit komt doordat deze dekbedden een stuk lichter gevuld worden dan bij de andere dekbedden uit de collectie van Auping het geval is. De tijk is gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

Zomerdekbed Comfort Natuur

Dit zomerdekbed is gemaakt van 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. Door de combinatie van deze materialen voelt dit zomerdekbed iets zwaarder aan dan de andere zomerdekbedden. Dit dekbed is ideaal voor de zomer, omdat het overtollige warmte en vocht snel en effectief afvoert.

Zomerdekbed Comfort Bamboe

Dit Auping dekbed is gemaakt van 100% bamboe-viscose. De tijk is gemaakt van 100% biologische katoensatijn. Bamboe is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De viscose van bamboe wordt vervaardigd vanuit de bamboeplant. Dit zomerdekbed is licht in gewicht, en voelt soepel en zacht aan. Dit zomerdekbed voert overtollige warmte en vocht snel en effectief af, waardoor je de gehele nacht door kunt genieten van een comfortabele nachtrust.

Contact opnemen met Sleepfast.nl

Wil je meer weten over een specifiek Auping dekbed? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 033 – 455 20 47 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] Wij vertellen je graag meer over een Auping dekbed.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!