• Lorem ipsum

Biologisch hoeslaken

SALE
Tuur Hoeslaken
34,97
49,95 adviesprijs

  Biologisch hoeslaken

  Een biologisch hoeslaken is van 100% natuurlijke materialen gemaakt en is niet behandeld met een chemisch product. Ook tijdens het productieproces is milieuvriendelijk te werk gegaan. Dat maakt het hoeslaken biologisch afbreekbaar. Ander voordeel van dit milieuvriendelijke hoeslaken is dat het geen kwaad kan voor je gezondheid. Sleepfast biedt een hoeslaken van het merk Jeannette Vite dat is gemaakt van tencel, een materiaal afkomstig van eucalyptushout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Je hebt keuze uit een hoeslaken voor om een matras, topper en split-topper.

  Wat maakt een hoeslaken biologisch?

  Een biologisch hoeslaken is gemaakt van 100% puur natuurlijke materialen die aan strenge normen voldoen, zoals dat ze niet zijn behandeld of bespoten met een chemisch product. Biologische hoeslakens zijn op een milieuvriendelijke manier gemaakt en compleet biologisch afbreekbaar. Dat maakt het een duurzaam (milieuvriendelijk) product, dat geen kwaad kan voor je gezondheid. Voorbeelden van milieuvriendelijke materialen zijn biologisch katoen, natuurlatex, paardenhaar en tencel.

  Het biologische materiaal tencel

  Sleepfast verkoopt een biologisch hoeslaken dat is gemaakt van tencel. Deze tencel wordt gewonnen uit eucalyptushout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De tencel is geproduceerd op een milieuvriendelijke manier en compleet biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat het niet schadelijk is voor het milieu.

  Biologische hoeslakens van Jeannette Vite

  Bij Sleepfast verkopen we een biologisch hoeslaken van het merk Jeannette Vite. Deze is verkrijgbaar voor om een matras, topper en split-topper. Het hoeslaken is gemaakt van tencel. Aan deze tencel is een flinterdunne ademende laminaatlaag toegevoegd. Daartussenin bevindt zich een luchtledige laag microkleine capsules. Deze laag zorgt ervoor dat de temperatuur tijdens het slapen niet hoger dan 28 °C wordt. Naast verkoelend, is dit hoeslaken ook megasterk, zijdezacht, lekker glad en mooi strak. Misschien verwacht je dat dit verkoelende biologisch hoeslaken te koel is voor tijdens de koudere maanden, maar dat is niet het geval, want het hoeslaken is naast hoog absorberend en goed vochtregulerend ook lekker warm omdat waterdamp wel wordt doorgelaten.

  Tuur hoeslaken

  Het hoeslaken van het merk Tuur is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biokatoen, een materiaal dat 100% vegan is, waar geen dierlijke materialen aan zijn toegevoegd. Het duurzame, milieuvriendelijke product kan geen kwaad voor je gezondheid.

  Andere biologische producten

  Wil je het echt goed doen voor het milieu? Ga dan niet alleen voor een biologisch hoeslaken, maar ook voor onze andere biologische producten. Deze producten hebben wij voor je in de aanbieding:

  • Biologisch matras: Een milieuvriendelijk hoeslaken is mooi, maar het is uiteraard nog mooier als je deze om een biologisch matras plaatst. Sleepfast verkoopt een biologisch matras van het merk Tuur dat is gemaakt van natuurlatex.
  • Biologische topper: Plaats je jouw biologisch hoeslaken niet om een matras maar om een topper, dan wil je natuurlijk dat deze ook biologisch is. Naast een biologisch matras van natuurlatex biedt het merk Tuur ook een topper van natuurlatex.
  • Biologische molton: Het hoeslaken van Jeannette Vite is niet alleen een hoeslaken, maar ook een molton. Kortom wanneer je voor dit hoeslaken gaat, dan koop je een hoeslaken en molton in een, die uiteraard beiden biologisch zijn!
  • Biologisch dekbed: Op jouw biologisch hoeslaken hoort uiteraard ook een biologisch dekbed. Ook hiervoor hebben wij bij Sleepfast een categorie.
  • Biologisch kussen: Sleepfast biedt jou een biologisch kussen van het merk Texeler, namelijk het Soezz Organic hoofdkussen. Dit kussen is gemaakt van wollen bolletjes afkomstig van Texelse schapen uit weilanden die niet zijn bewerkt met bestrijdingsmiddelen.
  • Biologische kussensloop: Maak het biologische plaatje compleet met een biologische kussensloop. Wij bieden jou een tencel moltonsloop van Jeannette Vite en Athletic Pillow kussenslopen van M line, gemaakt van een zeer hoogwaardige katoen.

  Hulp nodig? Sleepfast staat voor je klaar!

  Weet je niet goed welk biologisch hoeslaken je moet kiezen? En/of heb je andere vragen over ons milieuvriendelijk hoeslaken? Schakel dan gerust onze hulp in. Je bereikt onze ervaren specialisten elke dag tot 23 uur in onze chatbox. Ook bellen en langskomen in onze showroom is mogelijk. Weet je niet welke van onze hoeslakens voor jou het beste is? Ook dan kun je bij onze sleepcoaches terecht. Doordat onze sleepcoaches jarenlang in de beddenbranche hebben gewerkt, hebben ze veel kennis in huis. Hierdoor weten ze (aan de hand van een aantal persoonlijke vragen) precies welk hoeslaken het beste bij jou past.

  Bij Sleepfast biologisch hoeslaken kopen

  Ben je eruit? Weet je zeker dat je een biologisch hoeslaken gaat kopen? Doe dit dan gerust bij Sleepfast, want wij bieden jou een goede service. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. Ligt het product in ons centrale magazijn op voorraad, dan staat PostNL al binnen 48 uur bij je op de stoep. Jouw bestelling wordt gratis bezorgd. Ook retourneren is bij ons gratis. Dit is bij ons nog mogelijk binnen 14 dagen. Maar hopelijk is retourneren niet nodig en ga jij direct genieten van jouw biologisch hoeslaken!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!