• Lorem ipsum

HML Bedding topper

Hml-Bedding Topper Nobile
Hml-Bedding
Topper Nobile
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Nobile in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€490,00
Hml-Bedding Topper Fuoco
Hml-Bedding
Topper Fuoco
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Fuoco in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€345,00
Hml-Bedding Topper Vivace HR
Hml-Bedding
Topper Vivace HR
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Vivace HR in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€590,00
Hml-Bedding Topper Vivace LX
Hml-Bedding
Topper Vivace LX
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Vivace LX in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€690,00
Hml-Bedding Topper Brio
Hml-Bedding
Topper Brio
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Brio in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€440,00
Hml-Bedding Topper Lauda
Hml-Bedding
Topper Lauda
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Lauda in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€740,00

HML Bedding topper

Een HML Bedding topper is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar wat extra ondersteuning. Een topper wordt ook wel een topmatras genoemd en beschikt vrijwel altijd over drukverlagende eigenschappen. Heb je zelf bijvoorbeeld een hard matras, maar geef je eigenlijk toch de voorkeur aan een wat zachter matras? Dan kunnen wij je vertellen dat het onnodig is om een geheel nieuw matras aan te schaffen. Door een HML Bedding topper bovenop het matras te plaatsen kan je namelijk gemakkelijk een zachter bed creëren. Bekijk nu ons complete assortiment.

Over HML Bedding

HML Bedding is een Nederlandse producent van boxsprings, matrassen, toppers en andere slaapproducten. Al meer dan 25 jaar is dit bedrijf actief in de beddenbranche en er wordt vooral gefocust op het ontwikkelen van hoogwaardige slaapproducten. Mark van de Laarschot, de oprichter van HML Bedding, startte het bedrijf vanuit zijn eigen passie voor het oplossen van slaapproblemen. In het begin van zijn carrière heeft hij ervaring opgedaan in een beddenspeciaalzaak waar hij erachter kwam dat veel consumenten moeite hadden met het vinden van een geschikt bed. Een geschikt bed dat in staat was om de slaapproblemen van deze mensen op te lossen. Hij vond dat het huidige aanbod hier niet voldoende op inspeelde en besloot uiteindelijk zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen van hoogwaardige slaapproducten. Zijn eigen ontwikkelde slaapproducten moesten en zouden mensen gaan helpen met het oplossen van hun slaapproblemen.

Een HML Bedding topper is één van de producten die het bedrijf heeft ontwikkeld om de nachtrust zo aangenaam mogelijk te maken. De toppers staan bekend om de ondersteuning en het comfort dat ze bieden. Tijdens de productie wordt aandacht besteedt aan ieder klein detail.

Een HML Bedding topper

Het is nog niet zo heel lang geleden dat de meeste Nederlanders enkel en alleen op een matras sliepen. Natuurlijk biedt een hoogwaardig materiaal voldoende steun waar nodig, maar helaas beschikt niet iedereen over een matras van goede kwaliteit. Tegenwoordig zie je dan ook dat er steeds vaker voor een matras in combinatie met een HML Bedding topper wordt gekozen. Terwijl het matras aan de ene kant kan zorgen voor een stabiele ondersteuning kan men door middel van het topmatras een comfortabele en drukverlagende bovenlaag toevoegen. Wij hebben verschillende toppers van HML Bedding in ons assortiment. Wij zullen de verschillende matrassen even kort toelichten.

Nobile

De HML Bedding topper Nobile beschikt over een luchtdoorlatende kern van Enduring Soft Flex (ESF) materiaal. Dit materiaal staat garant voor een langdurige en soepele ondersteuning tijdens de nachtrust. De tijk van het matras is voorzien van een Lyocell vezels en Silverness materiaal. Silverness is antibacterieel. Daarnaast is dit matras voorzien van een 400 gram Dacron-vulling. Deze topper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wasbaar op een temperatuur van maximaal 60 graden. Optioneel leverbaar met een duo-koppelrits of split-uitvoering. Deze HML Bedding topper is voorzien van een inkeping aan de bovenzijde, waardoor dit topmatras ook gebruikt kan worden op een elektrisch verstelbaar bed.

Fuoco

De Fuoco HML Bedding topper is gemaakt van Classic Comfort Flex (CCF) materiaal. De tijk van het topmatras beschikt is Lyocell vezels en Silverness. Silverness-materiaal is antibacterieel. De tijk is afritsbaar en kan gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden. Hiernaast is het tevens mogelijk om te kiezen voor een duo-koppelrits óf voor een split-uitvoering van de topper. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Vivace HR

Deze HML Bedding topper is voorzien van zogenoemde mini stretch-pockets welke de oppervlaktedruk verlagen. Het matras is afgewerkt met een laag van High Resilience (HR) foam. Het matras is gevuld met 400 gram Dacron-vulling en de tijk beschikt over een Lyocell vezels en Silverness (antibacterieel). De tijk is afneembaar en kan gewassen worden op 60 graden. Deze topper kan eventueel geleverd worden in combinatie met een duo-koppelrits, maar ook als split-uitvoering. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Lauda

De Lauda HML Bedding topper is voorzien van Taillok© gelatexeerd paardenhaar. De kern van het matras is voorzien van 360 gram wolmix waardoor het topmatras warm is, maar daarnaast ook bijdraagt aan een goede vochtregulatie. De tijk van organisch katoen is voorzien van 400 gram Dacron-vulling en kan gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen én in combinatie met een duo-koppelrits óf splituitvoering.

Vivace LX

De Vivace LX HML Bedding topper is voorzien van mini stretch-pockets en afgedekt met latex. Net zoals eerder genoemde topmatrassen is ook dit topmatras voorzien van een Dacron-vulling en de tijk is voorzien van Lyocell en Silverness. De tijk is afneembaar en kan gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit de Vivace LX topper met duo-koppelrits of het is mogelijk om te kiezen voor de splituitvoering. Leverbaar in verschillende afmetingen.

Brio

De Brio HML Bedding topper is gemaakt van high resilience foam. De toplaag is aan beide kanten afgedekt met latex. Hierdoor kan vocht op een goede en snelle manier worden afgevoerd en daarnaast vormt het topmatras zich naar de contouren van het lichaam. Dit topmatras is wasbaar op maximaal 60 graden. De Brio topper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daarnaast heb je de keuze uit een optionele duo-koppelrits of een eventuele split-uitvoering.

Een topper aanschaffen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een HML Bedding topper aan wilt schaffen. Ten eerste kan een topper het ligcomfort van je huidige matras verhogen. Snap echter wel dat het plaatsen van een topper bovenop het matras er niet voor zal zorgen dat het matras zelf van hogere kwaliteit zal zijn. De eigenschappen van het matras veranderen namelijk niet. Echter kan je door de aanschaf van een topmatras er wel voor zorgen dat bijvoorbeeld je harde matras een stuk zachter zal aanvoelen.

Heb je een tweepersoonsbed met twee eenpersoonsmatrassen, maar wil je hier graag een tweepersoonsmatras van maken? Dan kan dit door gebruik te maken van een tweepersoons HML Bedding topper. In dit geval hoef je dus geen nieuw matras aan te schaffen, wat je weer extra kosten kan schelen.

Garantie

Op iedere HML Bedding topper geldt een standaard garantietermijn van 3 jaar. Mocht er iets binnen deze 3 jaar kapot gaan dan krijg je van ons uiteraard een nieuw exemplaar opgestuurd. Wanneer wij het nieuwe matras leveren nemen wij het oude matras mee terug. Dit oude matras recyclen wij, we geven namelijk ook om het milieu.

Levering

In de meeste gevallen leveren wij onze producten binnen 48 uur af. Het kan echter voorkomen dat wij de topper niet meer op voorraad hebben in ons magazijn. In dat geval hanteren wij dan ook een andere levertijd. Houdt voor de verwachte levertijd onze website in de gaten.

Contact opnemen met Sleepfast

Voor meer informatie over een HML Bedding topper raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033 – 455 20 47 of via [email protected] Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar om al jouw vragen over een HML Bedding topper en meer te beantwoorden.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!