• Lorem ipsum

HML matras

Hml-Bedding Matras Cadens HR (koudschuim)
Hml-Bedding
Matras Cadens HR (koudschuim)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu HML-Bedding Cadens HR matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€695,00
Hml-Bedding Matras Gavotte Latex (LX)
Hml-Bedding
Matras Gavotte Latex (LX)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu HML-Bedding Gavotte Latex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.045,00
Hml-Bedding Matras Cadens VS (traagschuim)
Hml-Bedding
Matras Cadens VS (traagschuim)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu HML-Bedding Cadens VS matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€745,00
Hml-Bedding Matras Gavotte HR (koudschuim)
Hml-Bedding
Matras Gavotte HR (koudschuim)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu HML-Bedding Gavotte HR matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€995,00
Hml-Bedding Matras Cadens Latex (LX)
Hml-Bedding
Matras Cadens Latex (LX)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu HML-Bedding Cadens Latex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€795,00

HML matras

Wanneer je op zoek bent naar een HML matras dan ben je bij Sleepfast.nl aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij dan ook verschillende HML matrassen aan. HML Bedding is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf wat veel waarde hecht aan ambacht en maatwerk. Het bedrijf ontwikkelt bedden en matrassen aan de hand van de vraag uit de markt. Bekijk nu ons complete assortiment hierboven en maak een weloverwegen keuze tussen de verschillende matrassen.

De geschiedenis van HML Bedding

Zoals we hierboven al even aanhaalde is HML Bedding een Nederlands familiebedrijf en fabrikant van boxsprings en matrassen. De kernwaarden van het bedrijf zijn maatwerk en ambacht en dit zie je dan ook zeker terug in de collecties van het bedrijf. Het bedrijf besteedt tot in de kleinste details aandacht aan het ontwerpen en het produceren van een bed en HML matras. 

Een bed of HML matras valt of staat met het slaapcomfort dat het product biedt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat HML Bedding hier extra veel waarde aan hecht. Zoals zij zelf vertellen gaat het bij HML Bedding niet om het product dat ze produceren, maar om het slaapcomfort dat zij kunnen bieden aan hun klanten. Omdat slaapcomfort in de meeste gevallen persoonlijk is richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van maatwerk matrassen en bedden.

Al meer dan 25 jaar is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van de hoogwaardige slaapproducten. De oprichter van HML Bedding, Mark van de Laarschot, richtte het bedrijf op vanuit zijn passie voor slapen en het oplossen van slaapproblemen. In het begin van zijn carrière werkte hij in een beddenspeciaalzaak waar hij consumenten hielp met het vinden van een geschikt bed of matras. Uiteindelijk heeft hij door gebruik te maken van zijn ervaring en connecties binnen deze wereld de oprichting van HML Bedding gerealiseerd. Hierdoor kunnen consumenten vandaag de dag profiteren van de comfortabele slaapoplossingen van HML Bedding.

Het kiezen van het juiste HML matras

Omdat er niet één ideale slaapoplossing bestaat heb je de keuze uit verschillende matrassen van HML Bedding bij Sleepfast.nl. Voor de aanschaf van een HML matras raden wij je aan om de volgende belangrijke punten voor jezelf in kaart te brengen:

  • Je persoonlijke slaaphouding
  • De voorkeur van het type HML matras (hard of zacht)
  • Eventuele lichamelijke klachten
  • Mate van transpieren

Wanneer je deze punten eenmaal goed voor jezelf in kaart hebt gebracht is het tijd om op zoek te gaan naar een passend HML matras. In ons assortiment hebben wij verschillende HML matrassen met verschillende kenmerken, namelijk:

Latex matrassen

Bovenstaand vindt je verschillende soorten latex matrassen. Een latex matras kenmerkt zich door het warme ligcomfort en daarnaast zijn deze matten veerkrachtig. Door deze veerkrachtigheid zijn de matrassen duurzaam en past het HML matras zich ook nog eens aan aan de vorm van het lichaam. Hierdoor kunnen slapers genieten van optimale ondersteuning tijdens hun nachtrust. Latex heeft een open celstructuur en hierdoor wordt vocht snel en goed afgevoerd.

Koudschuim matrassen

De kouschuim matrassen van HML Bedding zijn gemaakt van polyurethaan. Hierdoor beschikken deze matrassen over een hoge veerkrachtigheid. Koudschuim lijkt enigszins op traagschuim, maar toch beschikken deze twee materialen over verschillende eigenschappen. Koudschuim is bijvoorbeeld een stuk minder zacht dan traagschuim. Een andere benaming voor koudschuim is HR-schuim. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je met een HML matras gemaakt van koudschuim een geruime tijd kan genieten van een goede nachtrust.

Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen worden net als koudschuim matrassen gemaakt van polyurethaan. Het verschil is echter dat het polyurethaan in een traagschuim matras visco-elastisch is. Hierdoor wordt het matras zachter wanneer het in contact komt met lichaamswarmte of lichaamsgewicht. Zodra je op een matras van traagschuim gaat liggen zal je dan ook merken dat je lichaam wegzakt in het matras. Vanzelfsprekend wordt jouw gehele lichaam goed ondersteund bij de een HML matras van traagschuim.

Waar komen de namen van de matrassen vandaan?

De kernwaarden van HML zijn, zoals je hebt kunnen lezen, maatwerk en ambacht. Tijdens een herpositionering in 2014 ging het bedrijf dan ook op zoek naar een nieuwe uitstraling die paste bij de identiteit, visie en de doelstellingen van het bedrijf. Een onderdeel van deze nieuwe uitstraling was de namen van hun producten. Doordat HML Bedding de kernwaarden door de gehele identiteit van het bedrijf terug wilde laten komen gingen zij op zoek naar productnamen die passen bij deze kernwaarden. De namen van deze producten vonden ze in één van de oudste ambachten ter wereld, namelijk muziek.

De matrassen van HML Bedding zijn vernoemd naar namen van verschillende dansen en andere deelcomposities welke oorspronkelijk deel uitmaakte van klassieke muziekstukken. Als voorbeeld was de 'gavotte' een dans die traditioneel gezien voorkwam in een compositie. De cadens was een wat vrijer onderdeel in een muziekstuk en veelal ook een solo-onderdeel.

Probeer jouw matras nu voor 90 dagen uit

Bij Sleepfast.nl hechten we veel waarde aan het slaapcomfort van onze klanten. Dit is dan ook de reden dat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om 90 dagen lang proef te slapen op hun nieuw aangeschafte HML matras. Mocht je nu na 90 dagen merken dat dit matras toch niet helemaal past bij jouw wensen en behoeften? Dan is het mogelijk om jouw HML matras om te ruilen tegen een ander matras óf te retourneren. Wanneer je besluit om het matras te retourneren krijg je uiteraard het aankoopbedrag teruggestort. Besluit je om het matras om te ruilen tegen een ander matras uit onze collectie? Dan krijg je het prijsverschil terug of dien je wat extra bij te betalen. Daarnaast zorgen wij er voor dat wij je oude matras terugnemen, zonder extra bijkomende kosten. De keuze is aan jou.

Garantie

Op ieder HML matras uit onze collectie geldt een garantietermijn van 5 jaar. Mocht het matras in deze vijf jaar door onvoorziene omstandigheden slijten of kapot gaan dan krijgt u van ons een geheel nieuw exemplaar.

Levering

Wij snappen als geen ander dat je zo snel mogelijk gebruik wilt maken van jouw nieuw aangeschafte HML matras. Om dit te realiseren leveren wij onze matrassen over het algemeen binnen 48 uur bij je thuis af, mits de voorraad dit toelaat. Houdt voor de actuele voorraad onze website goed in de gaten.

Contact opnemen met Sleepfast.nl

Voor meer informatie over een HML matras óf over één van onze andere producten raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 033 – 455 20 47 of je kunt een e-mail sturen naar [email protected] Wij voorzien je graag van meer informatie over een HML matras, twijfel dan ook geen moment om contact met ons op te nemen.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!