• Lorem ipsum

Texelwool kussen

Een Texelwool kussen is gevuld met bolletjes scheerwol welke geweldige eigenschappen hebben. Ervaar geweldige steun en bestel jouw kussen snel bij Sleep Fast.

Geen producten gevonden...

Texelwool kussen

Als je gaat slapen is het belangrijk dat je in een goede houding ligt en dat je hoofd op de juiste manier ondersteund wordt. Daarnaast is het wel zo prettig als je er zeker van bent dat het materiaal in het kussen niet schadelijk is voor jouw gezondheid. Bij een Texelwool kussen zal je direct opmerken hoe geweldig de kwaliteit is en wat de voordelen van wol allemaal zijn. Wij gaan je hier uiteraard meer over vertellen zodat je voor de aanschaf al een beetje weet wat e hiervan kunt verwachten. Lees daarom vooral even verder en ontdek meer over de kussens van dit merk wat alleen de beste kwaliteit aanbiedt.

De geweldige eigenschappen van wol

Een erg groot voordeel aan wol in een kussen is dat het materiaal zichzelf grotendeels schoonhoudt. Hierdoor hoef je het niet te wassen zoals bij andere opties wel nodig is en heb je er totaal geen onderhoud aan. Je kunt elke nacht rekenen op een fris kussen zonder nare geurtjes of een vochtig gevoel. Wol ventileert onwijs goed en is daardoor snel droog, hierdoor is het onmogelijk voor schimmel om te groeien in het kussen en vormt het geen ideale omgeving voor huisstofmijt. Ook bevat het materiaal van nature lanoline, hierdoor worden bacteriën en vuil geweerd en blijft het materiaal altijd schoon.

Jouw kussen nieuw leven inblazen

De kussens van dit merk zijn gevuld met bolletjes scheerwol. Dit kan best lang meegaan als je hier goede zorg voor draagt. Op een gegeven moment zul je wel gaan merken dat het kussen wat volume gaat missen. Dat is een heel normaal iets en kun je niet voor altijd voorkomen. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor waardoor jij zelf thuis het Texelwool kussen weer nieuw leven kan inblazen. Alle hoezen zijn namelijk voorzien van een rits waardoor je er vulling uit kunt halen maar er ook meer bij kunt stoppen. Als jij het idee hebt dat het kussen wat te plat is en daarom niet meer de juiste steun biedt dan vul je hem simpelweg bij met nieuwe bolletjes scheerwol.

Een Texelwool kussen aanschaffen

Door de vele opties die er verkrijgbaar zijn kunnen wij wel zeggen dat er van dit merk een optie verkrijgbaar is voor iedereen. Er zijn verschillende diktes en stevigheden waardoor jij altijd de juiste steun kunt vinden. Als je hier op de juiste manier mee omgaat is het een kussen die erg lang mee kan gaan en waar je veel profijt van kan hebben. Wanneer je een variant hebt gekozen en een bestelling hebt geplaatst zullen wij die binnen 48 uur bij je leveren. Hierdoor kun je snel genieten van jouw nieuwe hoofdkussen. Je mag uiteraard 90 dagen proefslapen om thuis op je gemak te ontdekken of deze echt goed bij je past en de optie is er om hem gratis retour te sturen. Bestel daarom jouw Texelwool kussen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!