• Lorem ipsum

Carpe Diem boxspring

Carpe Diem Boxspring Vindo
Carpe Diem
Boxspring Vindo
“Kan een bed een andere vorm aannemen? Moet een bed poten hebben?” Dit zijn enkele vragen die we onszelf stellen als we onze nieuwe generatie verstelbare box-springbedden ontwerpen. Het eindresultaat is VINDÖ, onze meest spectaculaire creatie tot nu toe.
Vanaf €10.230,00
Carpe Diem Boxspring  Korno 48 uur
Carpe Diem
Boxspring Korno 48 uur
Carpe Diem Kornö uit voorraad leverbaar! Binnen 48 uur in jouw slaapkamer!
Vanaf €5.995,00
Carpe Diem Boxspring Harmano 48 uur
Carpe Diem
Boxspring Harmano 48 uur
Carpe Diem Harmano uit voorraad leverbaar! Binnen 48 uur in jouw slaapkamer!
Vanaf €6.495,00
Carpe Diem Boxspring Salto 48 uur
Carpe Diem
Boxspring Salto 48 uur
Carpe Diem Salto uit voorraad leverbaar! Binnen 48 uur in jouw slaapkamer!
Vanaf €8.995,00
Carpe Diem Boxspring Sando
Carpe Diem
Boxspring Sando
Sandö is ons populairste continentale bed. Wat Sandö zo comfortabel maakt, zij de drie unieke samenwerkende veer-systemen die de kwaliteit van uw nachtrust en leven nog beter maken.
Sandö heeft het gepatenteerde Carpe Diem Beds Contour-systeem, dat rekeni
Vanaf €4.589,00
Carpe Diem Boxspring Mastrand
Carpe Diem
Boxspring Mastrand
Onze verstelbare bed Marstrand is net zo mooi als het slim is, en is uitgerust met een lendesteun voor extra comfort wanneer u rechtop in bed wilt zitten. U kunt alle functies van het bed bedienen met een druk op de knop, en zo uw persoonlijke instellinge
Vanaf €7.189,00
Carpe Diem Boxspring Skafto
Carpe Diem
Boxspring Skafto
Skaftö is ons meest exclusieve continentale bed. U kunt Skaftö eenvoudig verstellen met een druk op de knop, zodat het bed zich aanpast aan uw lichaam en vormen.
Door de beweegbare middensectie van de bedbodem kunt u een perfecte harmonie creëren tussen u
Vanaf €6.529,00
Carpe Diem Boxspring Malo
Carpe Diem
Boxspring Malo
Malö is ons populairste framebed met een extra hoog veersysteem, wat bijna hetzelfde gevoel geeft dat u krijgt van een continentaal bed; een gevoel van gewichtloosheid.
Hoe u ook op de Malö ligt, het matras past zich aan uw lichaam aan. Het is het unieke
Vanaf €3.009,00
Carpe Diem Boxspring Koster
Carpe Diem
Boxspring Koster
Koster is ons basismodel, met alle eigenschappen die onze bedden zo uniek maken - de fantastische flexibiliteit, het uitstekende vakmanschap en ons gepatenteerde Carpe Diem Beds Contour Pocket-systeem. Koster wordt met de hand gemaakt door onze ervaren va
Vanaf €2.559,00

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!